2777
2789
عنوان

درد پهلو

65 بازدید | 8 پست

خانما کسی میدونه درد خیلی شدید پهلو برا چیه؟؟

خدایا خونواده‌ی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀

کدوم سمت؟ 

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه راسته احتمالا کبدت چربه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

سمت چپه

دردش خیلی وحشتناکه

جوری که حالت تهوع میگیرم

خدایا خونواده‌ی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀

تو بارداری شایعس بخاطر تغذیه  و استراحت زیاد 

سمت چپه دردش خیلی وحشتناکه جوری که حالت تهوع میگیرم

پس از کلیه هس دیگه شاید سرما خورده کلیت