2777
2789
عنوان

راسته یا دروغ🤔🤔

520 بازدید | 24 پست

کسی میدونه قضیه این چیه ؟؟

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

دروغ

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا وایفای ک راست بود

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

توجه🤔😩😱😱     توجه 😱😱

دوستان جدیدا پیامی در فضای مجازی دست به دست میشه مبنی بر

*اینترنت 20 گیگابایتی رایگان*

*20 گیگابایت اینترنت رایگان به مدت 60 روز برای هر اپراتور تلفن همراه"*

و وقتی به گروها و لیستهاتون ارسال میکنین و زبانه مربوطه پر میشه اتوماتیک به یک صفحه چت منتقل میشین یه سلامم بخواین بنویسن و ارسال رو که میزنین اتوماتیک شما رو ارجاع میده صفحه پیامک گوشی و اگه توی گیرنده ش نگاه کنین ۲۰ شماره که خط انگلیس هست بالا میاد و اگه ارسال رو بزنین هزینه ۲۰ پیامک بین المللی ازتون کسر میشه.

لطفا سریعا تو گروها تون انتشار بدین✌🙏

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

#توجه #خبر_فوری 📢

📛

♦پیامی تحت عنوان *اینترنت رایگان به مناسبت تولد whatsapp* به صورت گسترده در فضای مجازی دست به دست میشود; 👇🏻

[ رایگان اینترنت 20 گیگابایتی

20 گیگابایت اینترنت رایگان به مدت 60 روز برای هر اپراتور تلفن همراه دریافت کنید.

https://credfacil.online/ir…………… ]

این پیام توسط شبکه ی پیچیده ی اطلاعاتی سعودی تحت حمایت رژیم صهیونیستی طراحی و منتشر شده است که با هدف کلاهبرداری برای به دست آوردن اطلاعات مردم شریف ایران از طریق هک واتساپ و دادن وعده ی پوچ برای اخذ اینترنت رایگان می‌باشد.

خواهشمندم اصلاً وارد لینک پخش شده نشوید که برایتان, خوب برنامه هایی ریخته اند…

امیرحسین جعفری جهرم، کارشناس و فعال رسانه

منتشر کنید تا کسی گول این سیاه بازی ها و کثافت کاری ها نخوره/

نزنیااااا  دروغه

چند نفر اینو برام فرستادن 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
#توجه #خبر_فوری 📢 📛 ♦پیامی تحت عنوان *اینترنت رایگان به مناسبت تولد whatsapp* به صورت گسترده ...

من تو سایتش رفتم ولی چیزی ثبت نکردم اومدم بیرون 😑😑