2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی حسوده کلافه ام کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 40 پست
خب چه تاثیری رو زندگی شما داره؟

هم اینکه خواهرمه داره به خودش لطمه میزنه هم الان گیر داده من باهاش شریکی هرجا شده دارقوزاباد خونه بخرم 

اونم نه یه خونه ۱۵۰ متری نهایت ۶۰ متر چندسال ساخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شریکش نشی بهتره

چند روز پیش رفتیم شهریار که اگه شده یه باغچه بخریم 

که توش یه چهار دیواری هم باشه 

بعدا فکر کردم این به خونه اش نمیرسه 

پس فردا گند و کوافط از در و دیوار اون چهار دیواری میره بالا حیثیت من جلوی شوهرم میره 

وای من خواهر ندارم ولی همیشه تو اطرافیان دیدم حسرت داشتنشو میخورم تا حالا فکر نمیکردم خواهر اینقد از خواهر شاکی باشه 

در ضمن حسادت در حدی که منجر به تلاش بشه هم بد نیست اینکه تلاش میکنه سرمایه گذاری کنه و پس انداز داشته باشه نه تنها بد نیست بلکه خیلیم خوبه از شما چه پنهون منم اززومه یه کسب و کاررر یه سرمایه که برام منبع درامد باشه واینکه میگید تنبلو شلختس شاید چون خواهرشین و باشما خیلی احساس راحتی میکنه پیشتون اینقد راحت میگرده مطمینا هیچ وقت هیچ وقت پیش غریبه و فامیل شوهرش اونجوری نمیشه به هر حال امیدوارم موفق باشه

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
الان گیر. داده به من که بیا شریکی آپارتمان بخریم  بعدم خواهرمه واقعا اعصابم خورد میشه میبینم ا ...

هیچ وقت شریک نشی ها.ناراحت نشی ولی این جور ادمها بعدا هرجور شده دورت میزنن و ضرر میکنی

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
الان گیر. داده به من که بیا شریکی آپارتمان بخریم  بعدم خواهرمه واقعا اعصابم خورد میشه میبینم ا ...

خب اگه ناراضی هستی جوابت "نه" باشه

تموم😊

اما مسئله تایپکت بیشتر به درد و دل میخوره تا جواب گرفتن. میفهمم خواهرته

ولی اینو متوجه بشی بهتره که حرص خوردن شما واقعا هیچ تاثیری روی خلق ووخوی ایشون نمیذاره♡

واسه همین میگم خودتو ازش دور کن تا نشنوی و حرص نخوری

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
هم اینکه خواهرمه داره به خودش لطمه میزنه هم الان گیر داده من باهاش شریکی هرجا شده دارقوزاباد خونه بخ ...

اینکه نمیخوای باهاش شریک بشی رو یکبار محکم و قاطع بگو نه!

به بقیه مسائلش کار نداشته باش سرت تو زندگی خودت باشه

اینجوری هم خودت راحتتری هم اون

اینکه اون به پوست و هیکلش رسیدگی نمیکنه یا بچه هاش رو شلخته میچرخونه به شما ربطی نداره حریم خصوصی خودشه

شما و تک تک ما اگر همونقدر که رو زندگی مردم دقیقیم،رو زندگی خودمون زوم کنیم ایرادات فراوونی پیدا میکنیم که تا بیایم برطرف کنیم صدسال طول میکشه دیگه وقتی برای ایراد گرفتن از بقیه نمیمونه

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
وای من خواهر ندارم ولی همیشه تو اطرافیان دیدم حسرت داشتنشو میخورم تا حالا فکر نمیکردم خواهر اینقد از ...

نمی دونم اسمشو بذارم استدلال شما یا هرچی 

اما واقعا مسخره است 

هر کی میاد حرف بزنه 

یکی باید باشه که بگه من اینو ندارم پس قدرش بدونید !!!! 

آب مایه حیاته اما به وقتش آدمو میکشه!!! 

دلیل نمیشه 

حسادت تا یه حدی خوبه اما نه اینکه خواب. و خوراکتو بگیره 

چشمتو کور کنه داشته هاتو نبینی و لذت نبری !!!!

تو روخدا این فاز  به خیال خودتون روشنفکریتونو ببرید جای دیگه عرضه کنید 

میگه طرف کلا  ب بچه و خونش نمیرسه،یکی ک عادت کرده باشه ب اطرافیان فک نمیکنه

خو خونوادشه دوس داره نامرتب و راحت باشه دلیل نمیشه همیشه اونجور باشه یا براش عادت بشه ادم با مادرو خاهرشم راحت نباشه که چه فرقی دارن با هفت پشت غریبه یه روز ادم حوصله نداره خونه زندگی جم کنه مادرشم مهمونشم باشه خیالی نیس ولی بدونه از سمت شوهر قراره بیان مریضم باشی پامیشی جمو جور میکنی البته هر کسی نظری داره و نظرشم برا خودش قابل تقدیر و احترامم

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
خواهرشه دیگه ،دوست داره همیشه شیک و مرتب باشه ،این چیز بدی نیس ک،

کلا اینکه ما بشینیم برای دیگران تصمیم بگیریم و تعیین تکلیف کنیم و ایراد بگیریم و....‌(البته تا وقتی خود طرف نظر نخواسنه،اگر نظر بخواد شرایط فرق میکنه)

چیز بدی هست

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
اینکه نمیخوای باهاش شریک بشی رو یکبار محکم و قاطع بگو نه! به بقیه مسائلش کار نداشته باش سرت تو زندگ ...

شما مثل اینکه نمی دونی خواهر بودن و خواهر داشتن چیه!!!

جاری و خواهرشوهر و دوستم نیست که برام مهم نباشه خواهرمه 

نمی تونم نسبت به ظاهرش طرز زندگیش بی تفاوت باشم