2777
2789
عنوان

الان!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 60 پست
اطرافیان هی زنگ میزنن پاشو بیا اینجا بیخیال کرونا دیروز روز پدر رفتم مادرشوهرم اونقدر تو صورتم سرفه ...

نه خدا نکنه گرمی بخور به جای آب ،آب جوش بخور 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلم شکست بخدا چقدر پرو بودن که اومدن عقده هاشون تو تاپیک من خالی کردن😔

ولشون ک بعضیا از روی بی اطلاعی و حرفایی میزنن کاملا مشخص بود ک اطلاعات کافی ندارن 

وگرنه اخبار و تلوزیون خودش گفته جاهایی ک تجمع زیاده نرید اتتقا از طریق تماس دست ب چشم و بینی و دهانه دستتون رو ب صورت نزنین تا نشستین از بیرون میاین دست بشوریم بیرون نرید ک تجمع نشه چون افراد باید حداقل یک متر فاصله داشته باشن دست ندین چون دستتون آلوده بشه و صورت بزنین میگیرید وگرنه از طریق هوا و پوست ک انتقال پیدا نمیکنه 

آدمها وقتی ناامید می‌شنوند ب خیلی کمتر از آنچیزی ک لایقش هستند قانع می‌شوند و این دلیل وجود آدم های نالایق در زندگیمان است 

استارتر منم ازخونه بیرون نمیرم به خاطر کرونا الان وقتِ این نیس که بگیم بریم بیرون واسه هواخوری 

چون مریض میشیم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
نه خدا نکنه گرمی بخور به جای آب ،آب جوش بخور 

اونقد گرمی خوردم فکر کنم بدون اقدام حامله شدم

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
بله پسرم اتیسمه

عزیزم ،چن سالشه ،دلم میخواد بغلش کنم ،حتما از طرف من ببوسش،کلا عاشق این بچه هام خیلی دوسشون دارم خیلی،هیچوقت به بقیه اهمیت نده ،زندگیتو بکن اونم با وجود همچین فرشته ای

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

ولشون ک بعضیا از روی بی اطلاعی و حرفایی میزنن کاملا مشخص بود ک اطلاعات کافی ندارن  وگرنه اخبار ...

تازه من نمیگم بیرون برید نه اصلا بنظرم رعایت کنین ولی افسردگی و استرس خودش باعث ضعف ایمنی بدن میشه بنظرم یکم پیدا روی جای خلوت هیچ مشکلی نداره بعدشم اصول بهداشتی رعایت بشه

آدمها وقتی ناامید می‌شنوند ب خیلی کمتر از آنچیزی ک لایقش هستند قانع می‌شوند و این دلیل وجود آدم های نالایق در زندگیمان است 
اونقد گرمی خوردم فکر کنم بدون اقدام حامله شدم

وای من ،تبریک میگم مامانی😂😂

وای من ،تبریک میگم مامانی😂😂

🤣🤣🤣🤣

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
عزیزم ،چن سالشه ،دلم میخواد بغلش کنم ،حتما از طرف من ببوسش،کلا عاشق این بچه هام خیلی دوسشون دارم خیل ...

الان بیداره داره بازی میکنه و تلویزیون میبینه ساعت چهار بیدار شد من مشکلی با پسرم ندارم عادت کردم به این وضعیت حبس خانگی

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
پس اینایی که ریختن بیرون و مسافرت میرن کیان؟؟؟

باورت میشه انقد عصبی شدم سر این قضیه احساس میکنم خیلی حساس شدم ،با دستای خودم خفشون کنم

پس اینایی که ریختن بیرون و مسافرت میرن کیان؟؟؟

اونا دیگه واقعا نوبرن مسافرت در حالت طبیعی میری میای سرما میخوری والا تو این وضعیت کرونایی جالبه