2777
2789
عنوان

الان!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 60 پست
منم فردا مجبورم برم بیرون خرید کنم یه بلوز واسه همسرم و یکی واسه خودم بدم مامانم که از عزا درمون ب ...

خدا بیامرزه 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بااجازه استارتر  خانوما پشت خونمون یه سگ نیم ساعت بود بی وقفه پارس میکرد الانم یه ماشین با سرعت دنده عقب گرفت رفت یعنی دزد بوده؟نمیدونم دقیقا از کدوم خونه بود صدای سگه 😵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی بچه کوچیک دارم کلا این‌مدلیم زیاد بیرون نمیرم مخصوصا تو تجمعات شرکت نمیکنم تا وقتی بچه ۴-۵ساله بشه کم کم میرم بیرون

الان پسر دومیم سه ماهشه 

حدودا تا ۶ماه فقط جاهای ضروری میرم مثل دکتر و درمانگاه و ...

دوستتون دارم 💕

چرا سه سال ،من کلا قبل این وضعیت اهل بیرون بودم بخاطر همین دارم دیوونه میشم 

بخاطر اتیسم لعنتی همش تو خونم بخاطر پسرم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

سر شبی یک  تایپیک بنده خدایی زده بود گفته بود رفتم کوه رو ب رو خونمون با شوهرم عکس رفتم گذاشتم پرو جاریم تو گروه تیکه انداخته چی جواب بدم نمیدونین بنده خدا و چه قدر حرف و چرت و پرت گفته بودن 

آدمها وقتی ناامید می‌شنوند ب خیلی کمتر از آنچیزی ک لایقش هستند قانع می‌شوند و این دلیل وجود آدم های نالایق در زندگیمان است 
منکه وابسته خونمم اگه بذارن 

کی بزاره‌؟؟ وای من برعکسم کلن عشق گردشم،احساس میکنم روحم مریض شده به جا کرونا

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

پیرامون اتیشم داره؟؟

اون من بودم عزیزم 

آهان اره شما بودین برعکس میخواستم نظر بزارم تاپیک قفل بود 

آدمها وقتی ناامید می‌شنوند ب خیلی کمتر از آنچیزی ک لایقش هستند قانع می‌شوند و این دلیل وجود آدم های نالایق در زندگیمان است 

پسرتون اشتباه نوشتم

کی بزاره‌؟؟ وای من برعکسم کلن عشق گردشم،احساس میکنم روحم مریض شده به جا کرونا

اطرافیان هی زنگ میزنن پاشو بیا اینجا بیخیال کرونا دیروز روز پدر رفتم مادرشوهرم اونقدر تو صورتم سرفه کرد الان احساس میکنم گلوم درد میکنه مریض نشم تو این بی دکتری

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤