2777
2789
عنوان

اومدم قهر......

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جان من همین تویی که به زور 110برگشتی خونه بابات همونجا جاتوسفت کن اه امثال شماها کلا رومخ منن منم ز ...

من کلا تو تاپیکام جواب ادمای بی ادبو نمیدم پس شمام لطفا تو تاپیک من نمون

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 
جان من همین تویی که به زور 110برگشتی خونه بابات همونجا جاتوسفت کن اه امثال شماها کلا رومخ منن منم ز ...

شما در جریان زندگی ایشون نیستین... من به صبوری و گذشت ایشون نه تو عمرم دیدم و نه شنیدم... خواهشا قضاوت نکنین...

بالاخره یه جایی ادم سرریز میشه... تازه خیلی هم دیر سرریز شدن

[QUOTE=127839446]شما در جریان زندگی ایشون نیستین... من به صبوری و گذشت ایشون نه تو عمرم دیدم و نه شنیدم... خواهشا قضا ...[/QU

من نگفتم سرریز نشن من موافق بی آبرویی نیستم حتی اگرقرار به رفتن باشه باید توسکوت رفت 

شما در جریان زندگی ایشون نیستین... من به صبوری و گذشت ایشون نه تو عمرم دیدم و نه شنیدم... خواهشا قضا ...

مرسی عزیزم

چوابشونو ندیم

اومدم تاپیک بزنم ی ذره از خانمای اینجا دو تا چیز یاد بگیرم برای حق و حقوقم و تنها نشینم فکر کنم ک هر جا همیشه یکی میاد که خراب کنه همه چیو

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 
وقتی درو قفل کرده نه میزاره بیرون برم نه خونه بابام ولی خودش همه جا میره همه کار میکنه ب من میگه تو ...

من حس میکنم دوستت داره ولی بد دله

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

عفونت خیلی شدید گرفتم هزار تا دکتر عوض کردم  فعلا که خوب شدم

ای بابا!!! باهاش صحبت کن بگو ببین داری به من اسیب میزنی، یام محافظت شده رابطه داشته باشید

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

ای بابا!!! باهاش صحبت کن بگو ببین داری به من اسیب میزنی، یام محافظت شده رابطه داشته باشید

هر چی میگم اولش که میزنه زیرش میگه مال من نبوده بعدشم که میگه فقط برای سرگرمیه من کاری باهاشون ندارم اونا ولم نمیکنن