2777
2789
عنوان

اومدم قهر......

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 43 پست
دوست عزیز من در جریان هستم...خیلی دیر  صبرت لبریز شده خوب تا الان تحمل کردی...با اون خانواده ...

عزیزم...مرسی از درکت

واقعا دیشب خواهرمم میگفت مامان من اگه جای ابجی بودم یروزم زیر بار ابنهمه زور نمیرفتم ابجی همیشه صبوره...اون پررو شده

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 
زنی که سر قهرزنگ بزنه 110زن زندگی نیس من بودم خودم پرتش میکردم بیرون نه اینکه اس بدم بیا اه اه اه زن ...

وقتی کسیو با انگشت اشاره نشون میدی تا قضاوتش کنی یادت باشه که سه تا انگشتات سمت خودته.

قضاوت کار خداس نه بنده هاش

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

زنی که سر قهرزنگ بزنه 110زن زندگی نیس من بودم خودم پرتش میکردم بیرون نه اینکه اس بدم بیا اه اه اه زن ...

وقتی درو قفل کرده نه میزاره بیرون برم نه خونه بابام ولی خودش همه جا میره همه کار میکنه ب من میگه تو اصلا نباید بپرسی من کجا میرم با کی میرم.....شما خانمید واقعا؟

هدفش درست شدن نیس... من خیلی تلاش کردم خیلی....

كاش بچه دار نميشدي 

الانم اگه بچه رو ميده بهت و ميدوني كه ميتوني تنها بزرگش كني جدا شو چون عمرت و جوونيت ارزشش بيشتره

من خودم خيلي دلم پره ولي ميمونم چون شوهر من بهم بچه نميده منم بي بچم ميميرم

عزیزم...مرسی از درکت واقعا دیشب خواهرمم میگفت مامان من اگه جای ابجی بودم یروزم زیر بار ابنهمه زور ن ...

اره تو خیلی صبر کردی

تا اون تاپیکی ک هییت بودین شوهر ت اجازه داد برین خونه مادرت هم گفتم

اینو خواهرانه بهت میگم

ب پدرت بگو من یه اشتباه بزرگ کردم تو زندگیم...از این ب بعد از شما میخوام راه جلو پای من بذارید..و هر راهی رو ک پدرت گفت انجام بده 

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
وقتی درو قفل کرده نه میزاره بیرون برم نه خونه بابام ولی خودش همه جا میره همه کار میکنه ب من میگه تو ...

چرا اينكارارو ميكنه؟

با خانوادش مشكل داري؟يا اون با خانواده شما مشكل داره؟

كاش بچه دار نميشدي  الانم اگه بچه رو ميده بهت و ميدوني كه ميتوني تنها بزرگش كني جدا شو چون عمر ...

اینم نمیداد

اون دفعه مردم از ندیدن بچم....ولی جواب گوشیمو نمیداد حتی...

اخه من یه موجودی به اسم زن اطرافم میشناسم که توهم داره همه بدن جز اون وشوهرش هرکاری میکنه درحالیکه مرد بدبخته که داره اونوتحمل میکنه بنابراین ازهمه زنایی که شبه اونن باعرض معذرت متنفرم

اره تو خیلی صبر کردی تا اون تاپیکی ک هییت بودین شوهر ت اجازه داد برین خونه مادرت هم گفتم اینو خواه ...

اره....من خیلی جلوی بابام بخاطر شوهرم وایسادم چون زندگیمو دوس داشتم اون از روز اول میگفت با این ازدواج نکن.....

ولی الان ب تک تک حرفاش دارم ایمان میارم 

تا ٧ سالگيش كه قانون ميگه پيشته خدا تا اون موقع بزرگه كي ميخواد براش نگه داره؟كسيو داره؟

نه مامانش که زندگیه خودشو نمیتونه تمیز کنه 

ولی خودش زرنگه

الان مثلا 110زنگ زدیدمشکل حل شد؟ منتظرنشسته بودین توخونه فرصت گیربیاد جاربزنین به عالم؟ برام قابل هض ...

مشکل حل شد چون نمیزاشت برم خونه بابام

اگرم با زور میومدم بچه رو نمیداد