2777
2789
عنوان

خوش به حال خانومایی که

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 66 پست
من موهام خییبیلی لخته اما عاشق موی فرم خیلی بانمکه😍

میدونی چقد دردسر داره مخصوصا شونه کردنش وای به روزی که دکلره کنی تا دکلره ها برن کچل میشی 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

38 ک خوبه از این کوچیکتر🤔من خواهدم چهله همیشه م کفشای قشنگی میگیره انقدر ک من هاشقش کفشاش میشم.من خودم38م فک کنم😂

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

38

شمتره پای من ۳۹

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
خب پس مشکلت چیه همه که حسرت میخورن

عزیزم بحث سر مدل پا بود که گفتمدوست داستم دل‌هام ظریف و سفید و خوشکل بود تا میتونستم صندلهای پاشنه بلند فانتزی بپوشم که نمی‌تونم الان

یکی از کاربرا گفت ناشکری نکن شاید بعضیا آرزو داشتن چیزایی که تو داری داشته باشن منم گفتم اره اتفاقا همینطورم هست

حالا چه ربطی داره که من دوست دارم پاهام خوشکل باشه

این به موضوع دیگه هست اونم یه موضوع دیگه

بدم اومده اه به خداااا  دیروزتاحالا  میان میگن چشام خیلی درشته ناراحتم  که مثلاتعر ...

وا چه حرفی می‌زنی مگه من عقده دارم که کسی ازم تعریف کنه یا مگه منو دیدن که بخوان بگن خوبه یا نیست عکسم که ندادم

میگم از پام راضی نیستم اه

میدونی چقد دردسر داره مخصوصا شونه کردنش وای به روزی که دکلره کنی تا دکلره ها برن کچل میشی 

من خیلی دوس دارم خیلی بهتر از موی لخته همیشه به خواهرم که موهاش فره حسودیم میشه اصلا چهرش به خاطر موهاش بانمکه

هر اتفاقی که فردا بیفته، ما امروز رو داشتیم
اها بیا دیدی منم سایز پام ۳۸ خیلی هم راضیم یه بار دیگه این حرفو بزنی میزنمت شومپته کته کله😁

بابا به مدل پا و ظرافتش هست نه شمارش

دوستم چهل هست شماره پاش ولی لاغر و استخونی و ظریف و سفیده پلی مال من تپل و گوشتی و پهنه جالب نیست برای کفشای خوشکل موشکل ظریف با اینکه یکی دو شماره هم کوچکتره

جاااان؟؟؟۳۸زیاده؟؟؟؟؟خوبی؟؟؟؟خوشیییی؟؟؟؟اررررره؟؟؟؟ زیر۳۸ لی لی پوته گلم  ۳۸نرمالترین سایزه

میدونم از نظر ظرافت و زنونگی میگم

پای من پهن و گوشتیه سینه داره با اینکه خیلی بزرگ نیست

پای لاغر و استخونی قشنگه به نظرم

من موهام فره متنفرم ازشون  میخوام سال دیگه صافی ژاپنی کنم

شوهرم ارایشگره منو نمیذاره میگه عوارض داره