2777
2789
بنظرت بهونه نیست...تمام این های که میگی شونه خالی کردن از وظایف همسری ...

خیلیا میگن اینا بهونس.نمیدونم واقعا.اگ میخای بگی پای زن دیگ درمیونه؟اینم چندنفری تاحالاگفتن.امااون ن عرضشوداره ن وقتشو 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلیا میگن اینا بهونس.نمیدونم واقعا.اگ میخای بگی پای زن دیگ درمیونه؟اینم چندنفری تاحالاگفتن.امااون ن ...

نه اصلا ...بنظرم این حرفا رو بزار کنار درست یا غلط ش به ضرر خودشه...ولی بهونه نیست که نظرش اینه من هیچ وظیفه و مسئولیتی نبست به تو ندارم ولی تو وظیفه ت تا میتونی به من سرویس بده اگر نمی تونی یا تحمل کن یا خسته شدی برو که تهش قهرمان داستان باز من باشم

میگ باید فکراتوکنی و تصمیم بگیری.مشاور پارسال نظرش رو طلاق بود اما من موندم.امسال باز رفتم پیشش 😔

باز هم میگم خودتو خیلی دست کم میگیری و بهش خیلی تکیه کردی سعی کن به خودت متکی باشی بیشتر هم از نظر فکری تا می تونی تفکرتو نسبت به خودت قوی کن

نه اصلا ...بنظرم این حرفا رو بزار کنار درست یا غلط ش به ضرر خودشه...ولی بهونه نیست که نظرش اینه من ه ...

دقیقا همینه ک گفتی.بهش میگم مرد احترام میخاد خب اوکی.زنم محبت میخاد.اما میگ من همینم ک هستم.کلا قربون صدقش (عزیزم)هس.ی نوازشی ی هدیه ای.هیچی.کادوی تولد.کادوی روز زن.هیچی نداریم کلا

باز هم میگم خودتو خیلی دست کم میگیری و بهش خیلی تکیه کردی سعی کن به خودت متکی باشی بیشتر هم از نظر ف ...

سختمه ازین وابستگی بکنم.سختمه ازحرف مردم ک چیشد؟اونک خوب بود.همیشه طرفشو میگرفتی.سختمه از مطلقه شدن تو ۲۳سالگی و مهرطلاق تو شناسنامه.سختمه از ترحم

دقیقا همینه ک گفتی.بهش میگم مرد احترام میخاد خب اوکی.زنم محبت میخاد.اما میگ من همینم ک هستم.کلا قربو ...

دختر خوب عواطف زنانگی چیزی نیست که کنار بزاریش و بگی دیگه نباش و هر طور شده روز سپری کن...تلاش می خوای کنی که عاطفه و احساس نداشته باشی

دختر خوب عواطف زنانگی چیزی نیست که کنار بزاریش و بگی دیگه نباش و هر طور شده روز سپری کن...تلاش می خو ...

راس میگی.نمیشه نداش.جدیداانقدکمبود محبت گرفتم.ی مسری میگ جانم، دلم ضعف میره.بعدازخودم بدم میادباز

سختمه ازین وابستگی بکنم.سختمه ازحرف مردم ک چیشد؟اونک خوب بود.همیشه طرفشو میگرفتی.سختمه از مطلقه شدن ...

هیچ وقت منتظر معجزه نباش خودت بشو معجزه زندگی ت ....واقعا شش ماه یکسال اذیت شدن ارزش سال ها تباه شدنتو نداره ...چرا اینقدر از خودت مأیوسی دختر خوب باور کن خیلی بیشتر از اونی که فک کنی قوی هستی که به قول خودت این ۵سال و با این همه سختی گذروندی...باور کن همین مردمی که میگی برای خودشون حتی به خودشون هم فکر نمی کننن چه برسه به تو ولی رودرو به هر حال با انتقادشون احساس قدرت می کنن....ولی مگه مهمه...با خودت تمرین کن حتی بهشون فک نکنی...بعد هم اگه خیلی دوست داره قهرمان باشه ...باشه...مگه مهمه

راس میگی.نمیشه نداش.جدیداانقدکمبود محبت گرفتم.ی مسری میگ جانم، دلم ضعف میره.بعدازخودم بدم میادباز

اگه اهل کتابی 

کتاب ادم های سمی بخون

کتاب قدرت عادت خیلی کمکت میکنه

هیچ وقت منتظر معجزه نباش خودت بشو معجزه زندگی ت ....واقعا شش ماه یکسال اذیت شدن ارزش سال ها تباه شدن ...

حق باتوعه.اما من اگ مادر مریضم بفهمه میخام جداشم داغون میشه.باکی برم دادگاه؟ازهمه چیش میترسم.

حق باتوعه.اما من اگ مادر مریضم بفهمه میخام جداشم داغون میشه.باکی برم دادگاه؟ازهمه چیش میترسم.

خودت،سعی کن خودت روی پای خودت وایسی،حتی اگر توی این زندگی موندی.اینقدر خودتو ضعیف نشون دادی اون هم تا میتونه داره ازت سواستفاده میکنه