🖤🥀۱۴۰۴🖤🥀💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم
فکر کن بیان به دختر بچه یا پسر بچه بگن اینکاروبکنین بچه دنیا میاد🤔 اگه یه روزی خدایی نکرده همچین ا ...
ماشالله خونه های همه الان ماهواره واینا هست که بخوای ونخوای به بلوغ زود رس میرسن، دیدم که میگم.. رفتیم خونه یکی از فامیلامون دختر بچه نشسته داره از ماهواره یه صحنه های میبینه مادر وپدر بیخیال عالم خب این تصاویر این فیلمها مثل لب گرفتن وبقیه من نگم چه تاثیری روی این بچه خواهد داشت.. بهشونم میگی میخندن بهت ومیگن از پشت کوه اومدی.. 😐
ماشالله خونه های همه الان ماهواره واینا هست که بخوای ونخوای به بلوغ زود رس میرسن، دیدم که میگم.. رفت ...
هرکسی روش تربیتش فرق میکنه اینکه پدر ومادر بخوان بچه هاشون اینجور بزرگ شن دیگه میحط خونه رو براش باز میزارن تا هرچی خواست ببینه ولی جامعه نباید اینجور شه چون یکی مثل منم پیدا میشه که راضی نیست بچه اش بلوغ زودرس بگیره یا بهش این چیزا رو آموزش بدن به نظرم بهترین سنش همون دانشگاهه که تو کتاب تنظیم خانواده اش توضیحات لازم رو داده ماشاالله کلاسهای قبل عقد هم که همه چی رو میگن