2777
2789
عنوان

😂😂😂😂😂بیاین

310 بازدید | 12 پست

امشب شارژ گوشی همسرم ک تو پریز بود و گوشیش هم بهش وصل بود یک دفه با صدای وحشتناکی سوخت و کنتور پریدهمه جا تاریک شد با آیه و صلوات رفتیم تو تاریکی کنتور زدیم شوهرم اومد با تعجب شارژرو نگاه کرد هنوز یک ماه هم نمیشد خریده بودتش اونم تضمینی 😃وقتی دید نوشته محصول چین انگار منفجر شد 😠آی فوشی ک ب چین میداد😲😲تا حالا این فوشا رو از زبونش نشنیده بودم😂😂جالب اینجاست قبلا ک بهش میگفتم بیرون میری مواظب باش و بهداشتو رعایت کن میگفت تو خیلی وسواسی هستی و ترس نداره یه مریضی سادس😷اما امشب فهمیدم ک مث چی میترسیده اما رو نمیکرده😂😂😂😂

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

اومديم

حالا فوشش چيا بود؟

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😶😶😶😶😶😶😶🙄🙄🙄🙄🙄😶😶😶😶😶😶

خدایا اگه میشد ب جز برکت حرکتم از خودت بود ممنونت میشدم😍☹
اومديم حالا فوشش چيا بود؟

پدر سگای آشغال خورا و کلی فوشای ناموسی😲

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

شارژر ترکیده چه ربطی به کروناا داشت ؟! از اول روشو نخونده بود چینی ه؟!

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
از کجا فهمیدی میترسه؟

از اونجا ک وسط فوشاش هی میگفت آدم نمیتونه با خیال راحت یه نون بره بخره😠😁😁

شارژر ترکیده چه ربطی به کروناا داشت ؟! از اول روشو نخونده بود چینی ه؟!

ن اصلا نمیخونه محصول کجاس حتی زیر نویس اخبار ها رم نمیخونه کلا علاقه ب خوندن نداره😂😂

2790
2778
2791
2779
2792