طراوت۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 9841 عنوان بچه ها به نظرتون 77 بازدید | 3 پست یه مرد باشخصیت دستبند چرم میبنده؟از اینا که طلا روشه؟؟ رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎 1398/12/19 | 23:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__gharb_e_ashena__ عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 10099 بله ممکنه ... .شخصیت ادم به دستبندش وابسته نیست ممکنه بندازه ممکنه نندازه این میشه از رو ظاهر قضاوت کردن ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
طراوت۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 9841 بله ممکنه ... . شخصیت ادم به دستبندش وابسته نیست ممکنه بندازه ممکنه نندازه این م ... من احساس میکنم اونایی که یه سری چیزا رو میپسندن به شخصیتشون ربط داره مثلا نمیگم ادم بدی آن حتماولی خیلی بهش اعتقاد دارم که کمی بچه قرتی ان ! رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
__gharb_e_ashena__ عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 10099 من احساس میکنم اونایی که یه سری چیزا رو میپسندن به شخصیتشون ربط داره مثلا نمیگم ادم بدی آن حتما ولی ... من مثل شما فکر نمیکنم اما ... راجع به دسبند و ساعت و غیره ... ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...