2777
2789
عنوان

ایا حرف بدی زدم

217 بازدید | 14 پست

من برادرم میخواد یک ازدواج غلط انجام بده ادم ساده ای هم هست هی سرش کلاه میذارن به بابام گفتم من اگه جاش بودم با این اوضاع مملکت زبانمو قوی میکردم از شما پول قرض میکردم وبا پول خودم وشما میرفتم اونور بابام خیلی ناراحت شد گفت چرا همش از من توقع دارید خوب با همت خودش بره ایا حرفم غلطع داداشم ۳۳ سالشه بابامم پول خیلی براش مهمه

🙄🙄🙄🙄

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرت اول باید یاد بگیره خودشو جمع کنه

کسی باید بره از ایران که بتونه خودشو تو ایران جمع کنه

فقط بحث زبان نیست که

وقتی اینجوری بری اونجا نقش افغانیا تو ایرانو داره آدم

حلوا که نمیدن

اول باید اینجا بتونه کار کنه که بشه گفت اونورم میتونه گلیمشو از آب دراره

برادرت اول باید یاد بگیره خودشو جمع کنه کسی باید بره از ایران که بتونه خودشو تو ایران جمع کنه فقط ...

کار میکنه ولی اونطوری که باید نیست بابام گفت با پول باد اورده بره قدر هیچی رو نمیدونه سرش کلاه میذارن برمیگرده

حالا الان ازدواج غلطع مهم نیست پولی که بر فرض میخاد قرض بگیره مهمه🤔🤔

ازدواج غلطه که بابام اصلا موافق نیست هر شب صحبت میشه راجبش اینو من امشب گفتم بابام از این حرف من خیلی ناراحت شد گفت چرا انقدر متکیه به دیگران

اره چه حرفیه خو داداشت 33 سالشه میخواست زبانش قوی شه تاحالا شده بود بعدم تا الان باید خرج یه خانوا ...

الان از بابام پول نمیگیره گفتم واسه رفتن اگه کم داره بهش کمک کنیم بابام شاکی شد