2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمهوری اسلامی ایران 

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 

ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﻃﺮﻑ ﺗﻮ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﻣﺠﺮﺩﻯ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺖ

ﺩﻧﯿﺎﺭﻭ ﻋﻮﺽ ﮐﻨﻪ.

.

.

.

.

.

ﺣﺎﻻ ﺯﻥ ﮔﺮﻓﺘﻪ؛

ﺟﺮﺃﺕ ﻧﺪﺍﺭﻩ

ﮐﺎﻧﺎﻝ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﻮ ﻋﻮﺽ ﮐﻨﻪ !!!

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!
اینایی که رفتن شمال شمالیا کتکشون زدن و شیشه های ماشینشونو خورد کردن جدی جدی جاده های شمال محاله یاد ...

این همه شوروحال کردن محاله یادشون بره 

خداروشکریکم کتک خوردن درس عبرتی باشه برای بقیه

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

پارسال این موقع عکس بابامو استوری کردم یه دختره اومد ریپلای داد نمیخوای باباتو داماد کنی؟؟

امسال بابام سه تا عکس آتلیه‌ای واسم فرستاده نوشته اگه دوس داشتی اینارو استوری کن پسرم

این همه شوروحال کردن محاله یادشون بره  خداروشکریکم کتک خوردن درس عبرتی باشه برای بقیه

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐