2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شما چه خبر ؟

هیچی گلم.فکرنکنم تا بعد تعطیلات خبری بشه،اوضاع اصفهان چندان خوب نیست  

انشاالله بعد گزینشت تاپیک بزن بگو که گل کاشتی  منم تگ کن

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
سلام گلم موفق باشی چی پرسیدن؟ 

سلام عزیزم...خیلی چیزها ...نظر درباره معاد و حجاب و راهپیمایی و ولایت فقیه و آرایش کردن و کیفیت نماز جمعه و نماز جماعت ، میزان شرکت در مراسم مذهبی، ذکر سجده، دوستان صمیمی و علت دوستی باهاشون ، نماز و روزه مسافر، ....

چون تگ بلد نبودم ...ريپلاي کردم ...بالا بخون گلم

تشکر بانو. خب الحمدلله این مرحله هم به خوبی گذشت  پیش به سوی اصل کاری   موفق باشی انشاالله

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
سلام عزیزم...خیلی چیزها ...نظر درباره معاد و حجاب و راهپیمایی و ولایت فقیه و آرایش کردن و کیفیت نماز ...

رقیبم بم پیام داد گفت ک خودش قبول شده و مدام ازم میپرسید قبول شدم یانه؟منم سر دووندمش.. چرا اینکاروکرد بنظرت؟؟خواسته به رخم بکشه ک قبول نشدم ؟یا اونم قبول نشده خواسته بفهمه من قبول شدم یانه؟

یا رب نظر توبر نگردد

[QUOTE=127932400]رقیبم بم پیام داد گفت ک خودش قبول شده و مدام ازم میپرسید قبول شدم یانه؟منم سر دووندمش.. چرا اینکاروک ...[/QUOT

والله چی بگم ...اگر آنقدر بدجنس باشه که بخواد قبولی رو به رخ بکشه ، خیلی خیلی بی انصافی ه ...امیدوارم شما هم سال بعد قبول باشی

نمیدونم والا.. غریبه ست کلا توعمرم ی باردیدمش.. توهمون روزمصاحبه.. اون منومیشناخت راجبم پرس و جو کرد ...

وای ...چقدر پیگیر و سمج بوده این ...شما نفر چندم بودی اون نفر چندم ؟ برای چند نفر ظرفیت؟