2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله عالیه درآمدش بیشتر از اونیه که ماها فکر میکنیم فقط جایی که پاخور داره بزن

اره تو فکرش هستیم عزیزم فقط میترسیم نگیره کارش چون بعضیا میگن دست زیاد شده 

مثلا پبش دانشگاه پیام نور اینا بزنیم خوبه؟

من خودم قبلا کافی نت داشتم.

به نظر من جای اینکه کافی نت بزنی. با چندتا کافی نت قرارداد ببند کارای خاصشون انجام بده پایان نامه های دکترا یا تایپ های فوری

اینجوری درامدت بیشتره

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم
من خودم قبلا کافی نت داشتم. به نظر من جای اینکه کافی نت بزنی. با چندتا کافی نت قرارداد ببند کارای خ ...

ینی نمیشه به عنوان درامد روش حساب کرد عزیزم؟؟

من نامزدم میخواد بزنه نمیدونیم چیکار کنیم

اره تو فکرش هستیم عزیزم فقط میترسیم نگیره کارش چون بعضیا میگن دست زیاد شده  مثلا پبش دانشگاه پ ...

آره خوبه عیر از کارای دانشجویی کلی کارای دیگم کنارش میکنی واسه کسایی که نت ندارن یا بلد نیستن مثلا یه آدرس جی میل میسازی۱۵تومن میگیری!کلا کارای خیییلی ساده انجام میدی ودرآمدت خورد خورد زیاد میشه،حتی میتونی به کسایی بدی واست تایپ کنن دستمزد بدی خودتم ایوسط پورسانتت بگیری

ماهی۵یا۶تومن به بالا هم درآمدشه نترس فقط ریسک اولشه دلت بزن به دریا آدم ترسو به هیچ پولی نمیرسه تلاش کن وروابط عمومیت بالا برمهربون باش من کاسبم بیشتر مشتریا به خاطر اخلاقم میان پیشم

آره خوبه عیر از کارای دانشجویی کلی کارای دیگم کنارش میکنی واسه کسایی که نت ندارن یا بلد نیستن مثلا ی ...

اره خودم خیلی ترسوام ولی خب نامزدم کاملا به کارای کافی نتی وارده 

مییخوایم فعلا یه کافی نت بزنیم تا همزمان ازمونای استخدامی هم بده ببینیم چی میشه 

خیلی استرس دارم خودم عزیزم اون میگه میگیره کار