2789
عنوان

تیپاکس

96 بازدید | 13 پست

سلام‌دوستان ی بسته قرار بود باوتیپاکس‌برام‌بفرستن گفتن ۱۲فرستادیم ولی کدش نیومده 

ممکنه اصلا ارسال نشده باشه یا کدش دیر میاد 🤔🤔

دفعه قبل با تیپاکس حدودای ساعت ۹ونیم کدش برام‌اومد اما فعلا خبری نیس 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

شلوغه این مدت. پیش میاد

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
شلوغه این مدت. پیش میاد

اهان مرسی 

گفتم کلاهبرداری نکرده باشه نفرستاده باشه 😂چون اولین باره ازشون خرید میکنم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تی باکس معروف و معتبره نترس..منم‌چندبار فرستادم باهاشون

ن من از تیپاکس نمیترسم‌از فرستنده مطمئن‌نیستم 

برای منم خالم ازتهران چندروز پیش باپست پیشتاز مانتو فرستاده که گفتن تا48 ساعت میرسه ولی الان یه هفته شد نرسیده دستم 😕

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
برای منم خالم ازتهران چندروز پیش باپست پیشتاز مانتو فرستاده که گفتن تا48 ساعت میرسه ولی الان یه هفته ...

نگو توروخدا از من خیلی واجبه باید توهمین چند روزه برسه 😂😂😂

برای منم خالم ازتهران چندروز پیش باپست پیشتاز مانتو فرستاده که گفتن تا48 ساعت میرسه ولی الان یه هفته ...

من‌خودم‌با پست سفارشی هفته قبل فرستادم‌از اصفهان ب مشهد ۴روزه رسیده دستش 

نگو توروخدا از من خیلی واجبه باید توهمین چند روزه برسه 😂😂😂

منم نگرانم نکنه راه گیلانو بستن برای غیربومیا؛بستم برگشت بخوره

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
من‌خودم‌با پست سفارشی هفته قبل فرستادم‌از اصفهان ب مشهد ۴روزه رسیده دستش 

هزینه پستت چقدرشده بود؟

هزینه پستت چقدرشده بود؟

نزدیک ۱۴تومن 

من چون لباس نتی میفروشم بزاهمه جا میفرستم 

ت این هفته مشتری برای شهرستان‌نداشتم فقط توخود شهر داشتم ک باپیک فرستادم

نزدیک ۱۴تومن  من چون لبتس نتی میفروشم بزاهمه جا میفرستم  ت این هفته مشتری برای شهرستان‌ن ...

میخواستم ببینم خالم چه جورفرستاده واسه همین پرسیدم 😆آخه گفت 18 دادم

میخواستم ببینم خالم چه جورفرستاده واسه همین پرسیدم 😆آخه گفت 18 دادم

خب پیشتاز گرونتره ی مقدار عزیزجان مثلا زودتر میرسه 😐

خب پیشتاز گرونتره ی مقدار عزیزجان مثلا زودتر میرسه 😐

آخه فرق پیشتاز و تیپاکس رونمیدونم.میخواستم بدونم پیشتازفرستاده یاتیپاکس.

نکنه هردوش یکیه؟😓نمیدونم من