2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوک به کروناست

334 بازدید | 14 پست

رفته عکس بگیره از ریه هاش.میشه دعا کنین کرونا نباشه؟؟؟

سرفه همیشه داشت از سرماخوردگی دوماه پیشش که شدید بود روش موند سرفه های ریز.چنروزه سرفه هاش میگفت خشکه و سینش میسوزه. دیروزم تب داشت و دست و پاش بیحال شد ظهر.الان رفته دکتر گفته باید عکس بگیری از ریت. خیلی دلشوره دارم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مردمي(بعضيها) كه ما داريم حالا حالاها اين زنجيره ادامه داره

متاسفانه

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐

دوستم شوهرش وپدرشوهرش گرفتن بعداز 15 روزخوب شدن.همه نمیمیرن.اگه کرونا هم بود ایشالله چیزیش نمیشه

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
دارو مصرف کرد و تو خونه قرنطینه شدن مرسی عزیزم 

ببخشید خیلی پیپرسم.علائمشون چی بود؟همسرم کمی بدحاله و اینجا اینقدر بیمارستانا شلوغه که مامیترسیم بریم .جایی ندارن و الان توی ورزشگاه مردم رو جا میدن

ببخشید خیلی پیپرسم.علائمشون چی بود؟همسرم کمی بدحاله و اینجا اینقدر بیمارستانا شلوغه که مامیترسیم بری ...

تب و سرفه داشتن فقط ، تست گرفتن گفتن مثبته ولی برید خونه چون زیاد علائم شدید نداشتن