2777
2789

والا با این عکس که گذاشتی چشم بصیرتم داشته باشیم کفایت نمیکنه😂

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😅🤣🤣🤣🤣

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

پسره فکرکنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عکست واضح نیست

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
تو این اوضاع میشه رفت سونو ؟منم سونو دارم ولی میترسم‌برم‌ ازمایشم دارم 

شانزده هفتمه تو دوازده هفته رفتم

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

تنها عکسی ک دارم همینه نمیدونم دکتر از کجاش گفت دختره😂😂

تو این اوضاع میشه رفت سونو ؟منم سونو دارم ولی میترسم‌برم‌ ازمایشم دارم 

اگه سونو ان تیه حتما بابد بری تا زمانش نگذشته منم ازمایش داشتم ولی نرفتم ازمایش خونو دیابتو اینا

تنها عکسی ک دارم همینه نمیدونم دکتر از کجاش گفت دختره😂😂

عزیزم بد عکس گذاشتی

وگرنه شاید میشد عکس نی نیتو فقط دید

مبارکه

دعا کن خدا ب من یه دخمل بده😌🤗 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
دکتر گفت صد درصد دختره خواستم ببینم تو عکسش معلومه

عزیزم..بسلامتی ان شالله با تنی سالم و دلی خوش بغلش کنی یه دختر سالم، صالح و زیبا

اسم انتخاب کردین؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من