❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶
خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی ک همش تو خونم نیازی نیس هی دست بشورم.شوهرمم تا میاد لباساش تو ماشین خودش حمام و وسایل حمام با وایتکس ضدعفونی میکنم.گوشی کیف عابر بانک و... با پد الکلی پاک میکنم
خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
بله. من اگزما پیدا کرده بودم تازه پارسال درمانش کرده بودم. دوباره پوست دستم خشک شده و سوزش داره. دیدم کرم رو دستم جواب نمیده مدام دارم وازلین بچه میزنم. تو همین نیم ساعت گذشته که شوهرم از سرِ کار اومد به خاطر ضد عفونی کردن وسایلش و در و کفش و چندتا خوراکی که برای دخترم گرفته بود ۵ بار دستمو شستم دوبار دستکش عوض کردم
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.