2777
2789
عنوان

بهم دلداری بدین🙏😔😔

93 بازدید | 6 پست

من یه ماهه که نامزدیمو بهم زدم امروز خالم زنگ زد به مامانم گفتم بهش بگوبهم زدم اونم  به بقیه بگه دیگه کسی بعدا از من نپرسه چی شد .مامانمم میگه به من ربطی نداره هر کی ازت پرسید خودت بگو!!! کلی باهاش حرف زدم تا راضی شد بگه به خالم اخرشم گفت من چه میدونستم تو بهم میزنی باید روز اول چشماتو باز میکردی واقعا دلم شکست 😔😔😔

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

عزیزم منم پارسال ماه رمضون نامزد کردم با کسی ک یه عوووضی به تمام معنا بود بعد ی مدت رفت امد فهمیدم بهم زدم مامانم منم همه جا پر کرده بود دخترم ازدواج کرده و فلان گفت بهش فرصت بده بهم نزن ولی من گوش نکردم هرکیم ازم میپرسید حقیقتو میگفتم که با هم اختلاف داشتیم درضمن نامزدی واسه شناخت گذاشتن دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم پارسال ماه رمضون نامزد کردم با کسی ک یه عوووضی به تمام معنا بود بعد ی مدت رفت امد فهمیدم ب ...

من ۸ ماه نامزد بودم طولانی شد خودمم خیلی ناراحتم چون دوسش داشتم طولش دادم وگرنه خیلی زودتر باید بهم‌میزدم حالا باید تاسفات مسخره مردمو تحمل کنم مخصوصا اینکه این خالم خیلی مسنه و منطقی نداره هر جور خواست نظر میده و پخش میکنه چون بار اولم خالم به همه گفت اینبارم میسپارم به خودش 😔😔😔

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

عزیزم منم پارسال ماه رمضون نامزد کردم با کسی ک یه عوووضی به تمام معنا بود بعد ی مدت رفت امد فهمیدم ب ...

همو موقع تو اینستا با یکی اشنا شدم اولش ازش خوشم نمیومد ولی بعدا با کاراش دلمو به دست اورد با اینکه ده سال اختلاف سنی داریم و نامزد ثابقم خوش قیافه تر بود ولی دل خیلیییییی بزرگی داره و مهربونه 

چرا بهم زدین ؟

بی مسئولیتی تنبلیش اختلاف عقیده