2777
2789
عنوان

دل درد نوزاد ۲۰روزه مامانا کجاید

1070 بازدید | 29 پست

سلام من ی دختر ۲۰روزه دارم خیلی دلش درد میکنه همش تو خواب بیدار میشه گریه میکنه جیغ میکشه تا ممه میدم اروم میشه دوباره شروع میکنه بیست روزه ی ساعت نخابیدم مریض شدم ب خدا خودم هیچ کدوم از لبنیاتو استفاده نکردم بعد غذام عرق نعنا میخورم ماساژ میدم اروقشم بیشتر وقتا میزنه چکار کنم یکی بگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطره کولیکیز یا پدی لاکت بده من از دوتاشم استفاده کردم عالیه

شوهرم رفته بوده بگیره نداده بوده داروخونه گفته باید دکتر تجویز کنه حالا فردا دارم نوبت دکتر 

کولیک داره.و هیچ چیزی تاثیر نداره فقط باید دورش بگذره.زیر یک ماهم که هیچی نمیتونی بدی بعد یک ماه شربت میکیچر خارجی بگیر بهش بده یه گم بهتر میشه.من تا سه ماه  جیگرم خون بود.کلا رفتم خونه مامانم موندم

روغن زیتون هم ب کمر و هم ب شکمش بمال..بزارش زمین پاهاشو بده بالا تا یکم خودشو خالی کنه نعنا حتما دم کن بخور با نبات ..من حتی ی قاشق کوجولو ب پسرم هم میدادم خیلی اثر میکرد

عزيزم منم همين بودم هيچ چيزي ك برا بچه ضرر داشته باشه نميخوردم خودم كلي وزن كم كردم بخاطر اينكه هيچي نميخوردم  ولي فايده نداشت ك نداشت دخترم همش دل درد داشت بايد ببيني چ قطره اي بهش ميسازه من بعد از ٣ ماه دخترم خوب شد با قطره كوليتيك 

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑

منم بچم همینجوربود هزارجا بردم دکتر هی می گفتن کولیک و کوفت و زهر وماره بعداز ۵ماه بیخوابی و نابودی خودمو بچم بردمش پیش فوق تخصص گوارش،اون متوجه شد که الزژی شدید داره،،،شیر خودمو گفته قطع کنم،شیر مخصوص الرژی داد،،،ازمایش و اندوسکوپیش نشون داد به لبنیات.تخم مرع.ماهی.اجیل ها.سویا.گوشت گاووگوساله حساسیت شدید داره

شوهرم رفته بوده بگیره نداده بوده داروخونه گفته باید دکتر تجویز کنه حالا فردا دارم نوبت دکتر 

اره دکتر باید بده من همون اول بردم دکتر کولیکیز داد یکمم مزه عرق نعنا میده ک ضدنفخه و عاااالی.‌

عزیزم یه چیزی میگم گوش کن انشالله که نتیجه گرفتی همیشع واسه سلامتی دخترم یه صلوات بفرست.

عزیزم بعد هر وعده غذاییت یه قاشق زیره سیاه یا کوهی بخور

دوم اینکه هروز واسه خودت یه قاشق رازیانه+یه قاشق زیره سبز دم کن وبخور.دوبار  در روز این دم نوش رو واسه خودت دم کن

ببین چطور دلدرت نوزادت برطرف میشه وراحت میخوابه😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792