2777
2789
عنوان

داغونم🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 30 پست
من از شهریور روزی ۹ الی ۱۰ ساعت خوندم الان تو بگو یک دقیقه یه ماه حالم دست خودم نیست

من هنوزم همون قدر میخونم ولی خب نباید ساعت مطالعت صفر بشه حتی اگه کم میخونی بخون ولی ول نکن.. همه توی اسفند اینا شل میشن اگه ول نکنی اوکیه

برادرم روزی ۵ ساعت درس میخوند داروسازی کرمانشاه قبول شد دخترخالم روزی ۱۷ ساعت درس میخوند با این حال ...

من خیلی کند میخونم انگیزم ب کل نابود میشه 

مدام با خودم میگم با این سرعت خوندن به جایی نمیرسم😭

من و عشق و دل دیوانه بساطی داریم.. عقل هم فلسفه می‌بافد و ما میخندیم💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هنوزم همون قدر میخونم ولی خب نباید ساعت مطالعت صفر بشه حتی اگه کم میخونی بخون ولی ول نکن.. همه تو ...

کلا تو خونه نمیتونم بخونم مرکز مطالعه هم بستس این وضیت تا اخر فروردین هستش من چطور تا اخر فروردین نخونم   

کریستن استوارتI'll find you in the twilight🌈♾️خوناشام شاعر
ب هدفت فکر کن انگیزه میاد سراغت

من خیلی انگیزه و هدف دارم بهش فکر میکنم حتی از فکرش لبخند میزنم و ذوق میکنم اما باز نمیتونم بشینم سر کتاب

کلا تو خونه نمیتونم بخونم مرکز مطالعه هم بستس این وضیت تا اخر فروردین هستش من چطور تا اخر فروردین نخ ...

منم سالن مطالعه نمیرم خونه بهتره اونجا منبع حواس پرتیه. خودتو ملزم کن گوشیتو خاموش کن از اتاقتم بیرون نرو فقط سه ماهه دیگه

منم سالن مطالعه نمیرم خونه بهتره اونجا منبع حواس پرتیه. خودتو ملزم کن گوشیتو خاموش کن از اتاقتم بیرو ...

من اتفاقا اصلا به گوشی وابستگی ندارم ولی اونجا برام طوری بود که اصلا حواسم پرت نمیشد احساس خستگیم نمیکردم 

اونجایی که میرفتم ماهانه ۴۰۰ میگیرن تعدادشم ۱۵ نفره اصلا شلوغ نبود اگه الان بارم کنن میترسم برم اخه گیلان شیوعش زیاده  

کریستن استوارتI'll find you in the twilight🌈♾️خوناشام شاعر

هیشکی بهتر از خودتون با روحیاتتون آشنایی نداره طبق شناختی که از خودتون دارید برنامه ریزی کنید

سعی کنید مطالعه زمان بندی شده و با کیفیت داشته باشید مثلا بگو توی یه ساعت ب فرض یه فصل زیست میخونم و سعی کن حتما توی اون یک ساعت اون یک فصل رو با کیفیت بالا مطالعه کنی 

تست زیاد بزنید هرچی تست بیشتر بزنید امکان موفقیتتون هم بالاس...زیست خیلی مهمه و باید واسش وقت بذارید

سعی کنید استرس نداشته باشید و فقط ب هدف و موفقیتتون فکر کنید 

تو مکانی درس بخونید که بتونید تمرکز داشته باشید 

(برادرم اینارو گفت...خودشم همینطوری درس خوند بدون کلاس و آزمون و مشاوره)

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
من خیلی انگیزه و هدف دارم بهش فکر میکنم حتی از فکرش لبخند میزنم و ذوق میکنم اما باز نمیتونم بشینم سر ...

انگیزه درونیه.. هیشکی نمیتونه برات انگیزه ایجاد کنه. اگرم ایجاد کنه یکی دوروز جواب میده... بعدم اینو بدون درس خوندن، درس خوندن میاره. نخونی نمیخونی.. انتظار نداشته باش فردا بیدار شی یدفه درسخون شده باشی.. از همین الان شروع کنی.. یکم پیشرفت کنی خود به خود انگیزت بالا میره

هیشکی بهتر از خودتون با روحیاتتون آشنایی نداره طبق شناختی که از خودتون دارید برنامه ریزی کنید سعی ک ...

برادرت چه رشته ای قبول شد

میشه یکم دقیق تر راجب مطالعه‌ش توضیح بده؟ 😢