2777
2789

خودم میخوام شروع کنم. ولی هیچی نمیدونم تقریبا صفرم بیاین صادقانه همدیگرو راهنمایی کنیم🙏

تو این وضعیت ورود به بورس خوبه یا ریسکش زیاده؟ 

کسی که اولین بارش و میخواد با مبلغ خیلی کم (مثل پنجاه هزار تومن)کارشو شرو کنه چیکار باید بکنه؟ 

چه عرضی باید بخره؟  اصن از کجا باید بدونه چیکار کنه که بیشترین سود و کمترین ضرر و کنه؟ 

از کجا شرو کنه؟ قصدم از این تایپک کمک کردن به همدیگه تو این شرایط اقتصادی میتونیم همینجا باهم دیگه شرو کنیم و به همدیگه گزارش بدیم(مث تایپکای لاغری. و پس انداز😝)بلکه بتونیم به کمک هم درامد هرچند ناچیزی و کنار بذاریم. موافقین؟ 

اگه اذیت نمیشی برام یه صلوات بفرست❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که میخواد به صورت مبتدی شروع کنه به نظرم بهتره ماه ها به عرضه اولیه ها اکتفا کنه تا خدای نکرده ناشیانه سرمایشو از دست نده

در این فاصله شروع کنه به تحقیق و یادگیری

کسی که میخواد به صورت مبتدی شروع کنه به نظرم بهتره ماه ها به عرضه اولیه ها اکتفا کنه تا خدای نکرده ن ...

عرضه اولیه چیه و چجوریه

اگه اذیت نمیشی برام یه صلوات بفرست❤