2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بردم دوهفته از اشتها افتاده بود تب و اسهال کلی لاغر شد دکترا میگفتن بستری کن دیگه مادرشوهرم گفت ببرین یه تیکه پوست سیب مونده بود گلوش اومد خونه تا شب راااحت خوابید

❤دخترم زندگی منه❤
جدی 

آره عزیز من دخترم 15 روز اسهال، استفراغ کرد بردم پیش تل گیر نشد شیردان زدن نشد بردم پیش یه دکتر معروف و خوب بچم بعد از 15 روز بدون استفراغ شب و صبح کرد همه میگفتن نمی مونه خدا بهمون رحم کرد 

بعضی بچه توی نوزادی یا یکسالی بعضی ها تاهفت سالگی یک حفره هایی داخل گلوشون هست که بعضی ازغذا هااونجا ...

نشنیده بودم

این کار تو منطقه خاصی از ایران انجام میشه 

علائمی که فکر میکنین این اتفاق برای بچه تون افتاده چیه

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
نشنیده بودم این کار تو منطقه خاصی از ایران انجام میشه  علائمی که فکر میکنین این اتفاق برای بچ ...

نه همه جا انجام میشه علاعمش مثل سرماخوردگی ولی بچه بادارو خوب نمیشه میبرن پیش تل گر هرچی گلوش باشه ازبینی اش فوت میکنن درمیارن بچه خوب خوب میشه

زندگیم پسرمه