2777
2789
عنوان

ویار بارداری

141 بازدید | 26 پست

من هفته 11ام هستم  چیز ن؟یتونم بخورم هر چی حتی یه لیوان ابمیوه یا یه کاسه ماست بالا میارم چی کار کنم قرص میخورم اما تاثیر نداره برام باز بالا میارم  بیشتر شبا بالا میارم  صبحا بی حالم اما خب غذای ناهار هم بالا میارم از تمام غذا ها متنفرم  چی کار کنم چه راه حلی دارین؟؟؟ بالا میازم  سرم درد میکنه دیگه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی..عزیزم..چقدر سخته...فکر میکنم دیگه تو چهار ماهگی حالت بهتر بشه..یکی از اشناهای ما هم اینجوری بود 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
هیچی بصبر تا ۱۸ الی۲۰ هفته ۸ کیلو کم کردم من 

خیلیییی حالم بده بدتر از اون سردرد بعدشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اخی..عزیزم..چقدر سخته...فکر میکنم دیگه تو چهار ماهگی حالت بهتر بشه..یکی از اشناهای ما هم اینجوری بود ...

شوهرمم درک نمیکنه میگه عذات بده برا همین اخه من میل بستنی دارم  میگه به خاطر بستنیه ماست میخورم همینه پنیر میخورم همینه اب میخورم هم  اب زرد بالا میارم 

وای خیلی سخته درک میکنم خودم کشیدم فقط باید بزاری بگذره راه دیگه ای نداره من تا4ماه بالا اوردم دیمیترون خوردم نون خشکه خرما به زور بخور

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
وای خیلی سخته درک میکنم خودم کشیدم فقط باید بزاری بگذره راه دیگه ای نداره من تا4ماه بالا اوردم دیمیت ...

دکتر به من اندامین داده ..میگن قرصای ضد تهوع روی ان تی بچه تاثیر داره زیاد خوب نیس 

دکتر به من اندامین داده ..میگن قرصای ضد تهوع روی ان تی بچه تاثیر داره زیاد خوب نیس 

منم همین اندامین بود نام دیگه دیمیترون هس

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
شوهرمم درک نمیکنه میگه عذات بده برا همین اخه من میل بستنی دارم  میگه به خاطر بستنیه ماست میخورم ...

نه گلم ربطی به بستنی نداره..این ویاره..تو بیشتر خانومای باردار عادیه..حالا بعضیها کمتر حس میکنن بعضی ها بیشتر 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
من دمیترون میخوردم دوازده ساعت یکی خیلی خوب بود  نارنج بو کن البته تا ی چند مدت طبیعه.من سالاد ...

همش سرم درد میکنه  بعد تهوع ..شبا از خواب میپرم  بالا میارم ..به همه غذا ها بی میلم 

منم همین اندامین بود نام دیگه دیمیترون هس

اها میگن رو ان تی بچه اثر میذاره ولی من روزی دوتا میخورم اما تاثیر نداره