2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون زمان رو نمیدونم ولی همین 10 یا 15 سال پیش وبا اومد گفتن فقط سبزی نخوردید....تمام سبزی فروشی ها سبزی هم رو ریختن دور سوزوندن ...چه ضرری خورد بهشون

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

همونان دیگه میرن حرم لیس می‌زنن

"مرد هستم"                                                                             ‌                                                                                                                                                                                                                            چرا همه رفته بودناشونو می‌ذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمی‌مونه؟                                                                                                                                هیچ‌وقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان می‌خواهد همه قطع دسترسی شوند.

تورو به خدا یه امسال قید مسافرت و خرید عید و هفت سین و دید و بازدید رو بزنید

بخاطر عزیزانتون بخاطر پدرو مادرهای پیرتون بخاطر بچه هاتون

نذارید دوماه دیگه خدای نکرده داغ عزیز دیدید پشیمون بشید که چرا رعایت نکردید

باورکنید با دوماه رعایت یک عمر عزیزترین افراد زندگیتون کنارتونن

توهر خونه ای یه فرد دیابتی یا فشارخونی یا مشکلات قلبی و ریوی هست

بخاطر اونا بشینید تو خونه

هرچی سین واسه سفره تو خونه دارید اسنفاده کنید بخاطرش نریزید تو خیابون با دوتا سین کمتر هیچی نمیشه بقیه سین های نداشته رو بجاش سلامتی عزیزانتون بذارید

خواهش میکنم اوضاع اصلا خوب نیست

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
همونان دیگه میرن حرم لیس می‌زنن

لیس میزنن نمیمیرن بی شرفا ک . الهی از رو زمین و زمان محو شن بی شرفا شرف ندارن با جون همه بازی میکنن

گل سرخم چرا پژمرده حالی .بیا قسمت کنیم دردی که داری .که تو نازک دلی طاقت نداری...