2777
2789
عنوان

جوش

106 بازدید | 15 پست

بچه ها من تازه دکتر پوست رفته بودم پوستم مث ایینه شده بود الان شده پرجوش بازم دارم دیوونه میشم دکتر ی محلولی داده بود بهم گفت بزن قبلو بعد بند جوش نزنی منم همیشه میزدم جوش نمیزدم اخرین سری 20روز پیش دختر خالم صورتمو بند انداخت قبلش زدم محلولو بعدش رفتم بیرون دیگه تت بیام سه ساعت بعد شد ک محلولو باز زدم نکنه از اونه جوشام یا نزدیک عادتمه و عادتم عقب جلو میفته یا از داخل بدنمه نمیدونم ک 😭😭😭😭

اسم محلولتون چیه 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
اسم محلولتون چیه 

حتما کلیندامایسین هس اره?

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص اینا هم استفاده میکردی? چن وقت میگذره از اخرین قرصت

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
حتما کلیندامایسین هس اره?

کلیندا ک خودش من منصرف مردم بدتر شدم اصلا خوب نیست 

بعضیا هم ک دوباره خوب میشن بعد برمی‌گردم ب روز اول 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
دست  سازه نمیدونم

باهاش تماس بگیرین 

واسه خودتون میخوای  بزنی؟

آره منم خیلی جوش میزنم خیلی 

قرص داده گفته تاعید بخور یادم میره همش 

ببین قرص رو قطع کنی همون اش و همون کاسه میشی کبدت رو نابود نکن 

قرص چیه ?

متنفرم از جوش  منم پوستم صاف میشه باز یهو میشه جوش جاشم میمونه بدبختی بیاد بره میگم جهنم ولی جا ...

صابون زرد چوبه استفاده کن 

من ک آرزومه جوش نزنم 

تتراسایکلین  نخورم ینی؟

من یه عمر خوردم دقیقا بعد ۲هفته قطع کردن جوشها عین روز اول درمیان