2777
2789
عنوان

آیا باردارم ؟

75 بازدید | 8 پست

ماه دوم اقدامم هست . ماه پیش یه روز زودتر از موعدم پریود شدم ولی این ماه دارم از کمر درد که یه هفته ای هست اومده دنبالم عذاب میکشم و امروز موعد پریودیم هست و همیشه صبح زود و نصفه شب پریود میشدم ولی هنوز نشدم . دو روز پیش از موعدم بی بی چک زدم منفی بود . زیر شکمم هم گرفته . هی فکر میکنم الان پریود میشم . اینا علائم پریودی هست ؟  امروز بی بی بزارم باز یا بزارم چند روز بگذره ؟ امروز بی بی چک جواب میده باز بزارم ؟ کمر دردم برای بارداری میشه باشه ؟ میشه اگه کسی مثل من هست راهنماییم کنه . ممنون

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم بزار بگذره... بهش توجه نکن هرچی خدابخواد

وای نمیشه توجه نکرد همش توی ذهنمه   

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
زوده هنوز بی بی چک ۴تا۸روز بعد موعد نشون میده

آزمایش خون چی ؟