2777
2789
عنوان

پدر بزرگم😭😭

195 بازدید | 17 پست

دوستان متاسفانه پدر بزرگ منم این ویروس لعنتی رو گرفت و دکتر گفته جز مریضای خوبمون نیست و ریه اش کلا درگیر شده متاسفانه پدر بزرگ من‌مشکل قلبی هم‌داره خیلی میترسم از دستش بدم از طرفی هم با اینکه بیمارستان خصوصیه پرستارا اصلا بهش نمیرسن داییم بهش میرسه دوست ندارم داییم هم بگیره برای اونم نگرانم😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به داییت بگو دخالت نکنه تو کار دکترا .خودشون بهش میرسن دیگه .

این احساساتی بازیا درست نیست .

دونفر بگیرن خوبه؟

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

ببخشید چجور پدر بزرگتون گرفته بیرون می‌رفته 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
به داییت بگو دخالت نکنه تو کار دکترا .خودشون بهش میرسن دیگه . این احساساتی بازیا درست نیست . ...

اصلا دایی من دخالت نمیکنه میگه اصلا نمیان پرستارا دست بهشون نمیزنن صدام میکنن داروهارو خودم بدم بهش فقط بیمار ما نیست به هیچ بیماری دست نمیزنن

فقط میرفته نون میگرفته میومده

اللهی بگردم امیدوارم زودی خوب بشه 

شرمنده ببخشید ها ولی ماسک و دستکش می‌پوشید یا خیر ببخشید من بچه کوچیک دارم میترسم شوهرمم بگیره واسه همین سوال میکنم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
اصلا دایی من دخالت نمیکنه میگه اصلا نمیان پرستارا دست بهشون نمیزنن صدام میکنن داروهارو خودم بدم بهش ...

می دونم .عاخ چه بد .اینجوری که ممکنه داییتون هم بگیره.

اینم از پرستارا.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.