2777
2789
عنوان

علائم سقط؟

96 بازدید | 13 پست

بچه ها من از ديشب تا الان اصلا علائم بارداري كه ديروز بشدت زياد بود رو ندارم  

تهوع و درد سينه و بي حالي.....

سونوگرافي هم نيست چون پزشكا بخاطر كرونا تعطيل كردن..چي كنم؟  

9 هفته ام و در سن بالا اولين بارداري رو دارم 37 سالمه

خدایا بابت همه چی شکرت...زندگیم سخته ولی میگذره...   

هیچی نمیشه منم ۹ هفتمه ولی الان دادم کار خونه میکنم خدا ب دادم برسع

۱۲ بهمن بی بی چکم مثبت شد😍😍💓خدایا مرسی برای سلامتی نی نی تو دلم💖 ی صلوات بفرستین💞..خدایا ب شوهرم کمک کن😞❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نمیشه منم ۹ هفتمه ولی الان دادم کار خونه میکنم خدا ب دادم برسع

من خودمم شاغلم ...آخه يهو آدم ميترسه...اينم من كه همه اطافيانم كلي ذوق دارن..هيچ روشي براي شنيدن ضربان قلب ني؟

من خودمم شاغلم ...آخه يهو آدم ميترسه...اينم من كه همه اطافيانم كلي ذوق دارن..هيچ روشي براي شنيدن ضرب ...

کارت چیه....ن نیس

۱۲ بهمن بی بی چکم مثبت شد😍😍💓خدایا مرسی برای سلامتی نی نی تو دلم💖 ی صلوات بفرستین💞..خدایا ب شوهرم کمک کن😞❤❤
من خودمم شاغلم ...آخه يهو آدم ميترسه...اينم من كه همه اطافيانم كلي ذوق دارن..هيچ روشي براي شنيدن ضرب ...

اگه پولشو داری از داروخونه بخر و خودت صدا قلبشو گوش کن اونم زیادش بده ها

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
كارمند اداري بيمارستانم

کار سنگین نمیکنی ک😐کار خونه رو کردی؟!

از این تو گوشیای دکتر هست برا داروخونه بگو میخای صدا تپش قلب بچتو گوش کنی.خودشون میدونن چیه

مرسي ديروز سون انجام دادم خدارو شكر مشكلي نبود....ديگه ميخام به اين چيزا فك نكنم...هرچي خدا بخاد...ممنون دوستان گلم