2777
2789
عنوان

عفونت واژن

627 بازدید | 22 پست

سلام دخترا

من نامزدم و رابطه ی کامل دارم.چندروزه خارش زیادی روی واژنم دارم..امروزم یه ترشح پنیری شکل دیدم.

میترسم به مامانم بگم که بریم دکتر.آخه نمیدونه که رابطه کامل دارم. چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشستن توی اب ولرم و سرکه سفید و چند قاشق جوش شیرین .پونه دم کن بخور .اینا خونگی .درمان دارویی هم برو داروخونه توضیح بده

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 
فکر کنم پماد کلوتریمازول خوبه اگر داخلت میخاره واژنی بگیر اگر بیرونش میخاره موضعی

این پمادو خیلی دیدم که میگن ولی یکی دو نفر نوشته بودن که خودسر استفاده کردن و عوارض داشته 

ای .زیاد نه  

خب روزانه یا یک روز در میون استفاده کن 

من از برند سروینا استفاده میکنم راضیم

نشستن تو سرکه موثره

تو یه تشت سرکه بریز و آب 

فقط آبش باید خیلی بیشتر باشه چون سرکه میسوزونه

ایشالا ک خوب میشی زود

بِه از این چه شادمانی🥰✨ که تو جانی و جهانی 😌❤️

من رفتم  دکتر دارو داد استفاده کردم الان با ای بو بدنم چه کنم ک قبلا نبود.بخاطر داروهاس ینی؟چن روزه پولکی دم کردم خوردم یکم کم شده ولی میخوام مث قبل باشم الانم مث قبل هر روز دوش میگیرم ولی انگار فایده نداره

این پمادو خیلی دیدم که میگن ولی یکی دو نفر نوشته بودن که خودسر استفاده کردن و عوارض داشته 

چرت گفتن آبجی منم یه مدت از بیرون خارش شدید و وحشتناک داشتم زدم خوب شدم خاله هامم هروقت عفونت میگیرن میزنن.البته خودت با نامزدت یا خودت تنها برو دکتر زنان