2777
2789
عنوان

هرکی تو بارداری هپارین زده بیاد

121 بازدید | 15 پست

سلام،من ۲هفته ای هست انوکسپارین میزنم،بدنم جدیدا یکم کبود شده،زنگ زدم دکترم گفت یه آزمایش  ptt بده، دکتر شما هم برای سنجش انعقاد خونتون این آزمایشو داده بهتون هیچ وقت؟

بعد میدونین باید امپولمو شب قبلش قطع کنم یا با مصرف اون آزمایشو بدم؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم آبجیم از وقتی ک فهمید بارداره این امپولو هروز میزنه، کلا دست وپاش کبود شده جای امپولا، طبیعیه بنظرم، هرکسو دیدم زده امپول کبود شده

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️

آره آزمایش مخصوص انعقاد

از آزمایشگاه بپرس اما عقل میگه باید بزنی و آز بدی که اگه بالا بود دکتر کم کنه یا قطع کنه آمپول رو

عارضه خاصی نداره 

من دور شکم خواهرم میزدم ۳ ماه فکر کنم

من مصرف میکردم دز8000،با دو آسپرین.ولی کبودی نداشتم.احتمالا بد تزریق کردی.اگه به شکمه با زاویه 90بزن

دکتر خودم هم گفت احتمالا بد تزریق کردی ولی محض احتیاط این آز رو هم بده

شما هم ۹ ماه تزریق کردی ولی دکترت هیچ وقت برات این آز پی تی تی رو لازم ندونسته؟

باید تا آخر بارداری بزنم فعلا 2 ماهمه از 5 هفتگی زدم روزی 2 تا5000 میزنم هر12 ساعت روزی 1 آسپیرین ...

خسته نشدی؟ من روزی یکی باید بزنم تو این دو هفته کلافه شدم، همش میگم یعنی میتونم تا آخر بارداری تحملش کنم🤔

دکتر خودم هم گفت احتمالا بد تزریق کردی ولی محض احتیاط این آز رو هم بده شما هم ۹ ماه تزریق کردی ولی ...

من از هفته هشتم تزریق کردم تا سی و هفت هفته و پنج روز.سی و هشت هفته ختم دادن.من چون انعقادم ژنتیکی بود نیاز به این ازمایش نبود.زیاد حساس نشو اوایل کبودی داره درد داره.ولی به مرور درست میشه.ایشالا بسلامت بغلش کنی

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
وای خوش بحالت اکثرا کبودی میده چطور میزدی که کبود نشد من به بازو میزنم

شکم جذبش بهتره.برا منو همسرم به صورت قائم تزریق میکرد.بعد تزریق چند ثانیه پد الکی رو روش فشار بده دیگه کبود نمیشه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

منم میزنم از اول بارداری کبود هم میشه بعضی موقعه ها که بدمیرنه شوهرم 

من چون یک شریانش مشکل داشت الان گفته شیش هزار کنم 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 
منم میزنم از اول بارداری کبود هم میشه بعضی موقعه ها که بدمیرنه شوهرم  من چون یک شریانش مشکل دا ...

تا الان دکترت آزمایش پی تی تی رو برات ننوشته؟