2777
2789
عنوان

مامانابیان

60 بازدید | 21 پست

سلام دوستان عزیز

دختر 20ماهه ای دارم 

بعضی وقتا خیلی میخوابه مثلا شب ساعت یک میخوابه صبح یازده الی یازده ونیم بیدار میشه بعضی مواقع هم توی طول روز هم باز میخوابه

ولی

بعضی مواقع شب ۱۲ میخوابه صبح زود ساعت ۸ الی ۸:۳۰ بیدار میشه و طول روزهم یک ساعتی میخوابه 

میخواستم ببینم آیا مشکلی چیزی به وجود نمیاد ؟

کاش گذشته وجود نداشت😢

نه مشکلی نیست خیلی از بچه ها اینجورین حتی خود منم ۱۲ ساعت گاهی میخوابم

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه حموم ببرم ک تا چند ساعتی نمیخوابه خیلی نگران میترسم مشکلی چیزی باشه

نه مشکلی نیست خیلی اگر نگرانی یه آزمایش کمخونی بگیر ازش

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
نه مشکلی نیست خیلی از بچه ها اینجورین حتی خود منم ۱۲ ساعت گاهی میخوابم

آخه بعضی مواقعه خیللللللللی کم میخوابه جوری که من خودم خسته میشم و اعصابم بهم میریزه

کاش گذشته وجود نداشت😢
آخه حموم ببرم ک تا چند ساعتی نمیخوابه خیلی نگران میترسم مشکلی چیزی باشه

نگران نباش بچه ها خیلیاشون اینجورین من هر بچه ای دیدم تا بزرگسالش ۱۲ ساعت میخوابن خواهر خودمن قبلا بیشتراز ایناهم میخوابید

مشکلی نیس والا دختر من بیشتر از این میخوابه البته شبا ۲.۳۰ یا ۳ میخوابه صبح هم تا ۱۱.۳۰ الی ۱۲ خوابه تازه دو ساعتم ظهر میخوابه😁😁

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
خودم کم خونی دارم امکانش هست دخترمم داشته باشه؟

امکانش هست ولی چون اون بچس امکانش کمه اگر زیر چشماش به سفیدی بزنه یعنی کم خونی داره

مشکلی نیس والا دختر من بیشتر از این میخوابه البته شبا ۲.۳۰ یا ۳ میخوابه صبح هم تا ۱۱.۳۰ الی ۱۲ خوابه ...

اهان ممنون گلم خیالم راحت شد آخه خیلی میترسیدم

کاش گذشته وجود نداشت😢
آخه بعضی مواقعه خیللللللللی کم میخوابه جوری که من خودم خسته میشم و اعصابم بهم میریزه

خب بعضی روزا انرژی بیشتری دارن یا از چیزی خوشحالن درکل نگران نباش اگر کمخونی باشه خیلی بیشتر از اینا میخوابه

نگران نباش بچه ها خیلیاشون اینجورین من هر بچه ای دیدم تا بزرگسالش ۱۲ ساعت میخوابن خواهر خودمن قبلا ب ...

ممنون خیالم راحت شد خیلی میترسیدم 

کاش گذشته وجود نداشت😢
به چه کوچیکه خوابش میاد دیگه هرچی بیشتر بخوره بیشتر بخوابه تپل تر میشه فقط بین خوابش بهش شیر بده

دوسالشه دیگه شیر چی بهش بده گنده شده