2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

😂😂😂

چون معمولا کاری میکنم ک فایده داشته باشه و باعث ترقی بشه و دوست پسر گرفتن فقط دردسر داره و نگرانی و اینکه حالت ب یکی دیگه گره میخوره 

الانم ک ماشالله دوست میشن انتظار زنشونو ازت دارن😂😂😂

و البته شایدم کسی ب چشمم نیومده🤔

آها اینم بگم کسی رو نسیه و یواشکی نمیخوام 

حوصله بچه بازی ندارم

منم دارم. اولین دوس پسرمم هس

رابطه 5ساله

خانواده هامون از علاقمون میدونن

منتظرم سربازیش تموم بشه بیاد خواستگاری و.. 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
  اصلا تاپیکای تو خیلی خنده داره ها

دلم برایِ دخترکِ درونم تنگ شده ...
دخترکی که بایک لواشک و عروسک ، ذوق می کرد ...
یا دغدغه ی روزانه اش ، رنگِ لاکِ ناخون هایش بود ...
همان دخترکی که خنده هایش ؛ کودکانه و نگاهش ؛ دلنشین بود ...
دخترکی که معصومیتش را ، از راه رفتنش می شد تماشا کرد ...
گاهی دلم از قوی بودنم می گیرد ...
دلم میخواهد دوباره همان دخترک ظریفی باشم که با یک نگاه ، می شکست ... اما نه از درون ،
صدای شکستنش را بغض می کرد ، و با اشک هایِ دانه دانه اش ، دل‌ِ دنیا را می لرزاند ...
قوی بودن ؛
همیشه هم خوب نیست !!!

پس با تاپیک های خنده دار بخند 

ندارم ولی یکی بود واقعا خوب بودهی وسوسه میشدم قبول کنم قصدشم ازدواج بود خنگم دیگع خنگ 

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
چند وقته ؟ اگه زد زیرش چی ؟

تقریبا داره یه سال میشه خب اگه زد زیرش دیگه با کسی دوست نمیشم دنبال ارزو هام میرم اولین کسیه که باهاش دوست شدم قبل اینکه باهاش دوست بشم میخواستم تا ابد مجبرد بمونم 😁که اون امد تو زندگیم 

😐نمیدونم 😐