2777
2789
زیباست 

لعنتی اند این خیابان ها ؛ وقتی که غروب زمستان باشد ، از خانه بیرون بزنی و زمان ؛ رأسِ دلتنگی ات بایستد ، دست توی جیبت ببری ، آسمان و ابرها و حال و هوای عاشقانه ی خیابان را ببینی و آه بکشی که چرا آنی که باید ، نیست ؟!
چرا نیست همان کسی که دوست داشتی با او تمام این مسیرِ جانانه را قدم بزنی ، دستانش را بگیری ، با او بخندی و از حالِ خوبِ گنجشک ها و پرستوهای جا مانده از کوچ بگویی ؟ چرا نیست همانی که لابه لای حرف زدن ، عاشقانه نگاهت کند و کنارش احساس امنیت کنی ؟
چه اندازه فقیرند این خیابان ها ، این شهر و این زمستان ، وقتی دلت هوای کسی را کرده ،
کسی که باید باشد ، اما نیست !
چه اندازه فقیر است این زمستان ، بدونِ تو ...
کاش بودی ؛
نگرانم اشتیاقی برای زمستان های بعدی نداشته باشم !
برای باد و باران و برگ های خشک و نارنجی ،
برای اسفند...
تو نیستی و من نگرانم برای زمستان های بعد از تو ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنتی اند این خیابان ها ؛ وقتی که غروب زمستان باشد ، از خانه بیرون بزنی و زمان ؛ رأسِ دلتنگی ات بایس ...

وای چقد زیبا حرف دل ادمو میزنه هععععی 

از رنجی خسته ام که از آن من نیست روزگار غریبی ست نازنین...من مرگ را زیسته ام 
وای چقد زیبا حرف دل ادمو میزنه هععععی 

رفیق که داشته باشی ؛
دقایقِ زمستانی ات ، لبریزِ عشق و آرامش می شود .
خیابان ها جان می دهند برایِ قدم زدن ،
و هر اتفاقِ کوچکی ، بهانه ای می شود برای شاد بودن ...
کسی که با گرمیِ حضورش  ؛
سرمایِ زمستان تو را می گیرد .
کسی که محبتش بی منت است و
معرفتش بی پایان !
کسی که آفریده شده
تا بانیِ بهترین خاطراتِ زندگی ات باشد ...
داشتنِ یک رفیقِ خوب ؛
یک واجبِ عینی و حیاتی است ،
برایِ تمامِ آدم ها ...

رفیق که داشته باشی ؛ دقایقِ زمستانی ات ، لبریزِ عشق و آرامش می شود . خیابان ها جان می دهند برایِ قدم ...

میشه بپرسم این متنهای زیبارو خودت میگی یا از جایی خلاصه از هر جا که هست خیل خوشگلن

از رنجی خسته ام که از آن من نیست روزگار غریبی ست نازنین...من مرگ را زیسته ام