2777
2789
عنوان

خوبی های شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 44 پست

همسر منم الهی شکر خصوصیاتی که شما گفتی رو داره

منم ۳ ساله ازدواج کردم. تو مجردیم هم زندگیم اروم بود الان هم

سختیا رو هم با هم میگذرونیم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خوشیاتو جار نزن خواهر خیلیا اوضاع زندگیشون خوب نیست ناخواسته اه میکشن زندگیت نابود میشه

نیت فقط خوب کردن حال بقیه بود نه این که کسی حسادت کنه.

یا حسرت بخوره.

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم خیلی خوبه مهربونه همه جا هوامو داره اجازه نمیده کسی بخواد باهام بد حرف بزنه یا بد رفتاری کنه چه خانواده خودش چه خودم.همیشه تو کارای خونه کمکم میکنه الان که باردار شدم خیلی بیشتر هوامو داره خیلی ریلکسه ارومه اگه عصبی شم میخنده کش نمیده منم مثل شما هیچوقت حسرت گذشتا و مجردی رو نمیخودم خوشحالم که متاهل شدم چون واقعا همسرم خیلی خوبه 

همسر منم خیلی خوبه مهربونه همه جا هوامو داره اجازه نمیده کسی بخواد باهام بد حرف بزنه یا بد رفتاری کن ...

عزیزم ببخشید یه سوال دارم: به نظرتون تمام مردایی که با زنشون اینجوری خوب و خوش اخلاقن،با خانوادشون و مثلا مادرشونم رابطه ی خوبی دارن؟

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹
همسر منم خیلی خوبه مهربونه همه جا هوامو داره اجازه نمیده کسی بخواد باهام بد حرف بزنه یا بد رفتاری کن ...

خداروصدهزار مرتبه شکر عزیزم

همیشه خوشبخت ترین باشین زیر آسمون خدا

منم باردارم و بیشتر هوامو داره 

خیلی لذت بخشه😗

خداروصدهزار مرتبه شکر عزیزم همیشه خوشبخت ترین باشین زیر آسمون خدا منم باردارم و بیشتر هوامو داره&n ...

خدارو شکر انشالله که همه جوونا زندگی خوب و شیرینی داشته باشن . شما هم به سلامتی نینیتو بغل بگیری عزیزم

عزیزم ببخشید یه سوال دارم: به نظرتون تمام مردایی که با زنشون اینجوری خوب و خوش اخلاقن،با خانوادشون و ...

شوهر من روز خاستگاری من ک دوتایی با مادرشون اونده بودن خم شد کفشای مامانشو پاش کرد 

خیلی توجه م جلب شد 

الانم همون ادمه 

مامانش کمر درد داره 

خیلی هوای مامانشو داره 

منم ک باردارم دقیقا همون صحنه برام تکرار شد و خم شد کفشای منو پام کرد 

بچه ننه نیس ولی محبت میکنه ب خانوادش 

عزیزم ببخشید یه سوال دارم: به نظرتون تمام مردایی که با زنشون اینجوری خوب و خوش اخلاقن،با خانوادشون و ...

اره واقعا خیییییلی رابطه همسرم با مادرش خوبه منم اینو شنیده بودم ولی دیگه به چشم دیدم 

همسر منم الهی شکر خصوصیاتی که شما گفتی رو داره منم ۳ ساله ازدواج کردم. تو مجردیم هم زندگیم اروم بود ...

همه صد در صد سختی دارن مهم همون باهم بودن و رفیق بودن تو این راهه

نه ربطی نداره 

شوهر من با من خیلی خوش رفتاره ولی مامانش اینا رو به اندازه من دوس نداره اگه چیزی بگن میپره بهشون

نه ربطی نداره  شوهر من با من خیلی خوش رفتاره ولی مامانش اینا رو به اندازه من دوس نداره اگه چیز ...

پس کلی نیست این چیزی که گفتم.مرسی عزیزم،ایشالا خوشبخت باشید🌹

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹