2777
2789

یارانه ای ک هزارپونصده بیرونم۱۰میفروشن😶

یادم میاد روم نمیشد توی چشات نگاه کنم 😞همیشه ارزوم بوده اسم تو روصداکنم😔😭 شیرینه که صاحب دختری شدیم ازخون خودمون شیرینه روزتولدشون فقط ی چیزتلخه که بابای بچه من تونیستی ومادردخترت من نیستم....
یارانه ای ک هزارپونصده بیرونم۱۰میفروشن😶

والا اینجا اصفهان یکی از دوستای من ک سه قلو داره داره میفروشه دونه ای ۱۷تومن 

ده تومن من تو تاپیکای نی نی سایتم ندیدم کسی ۱۰ بده 

ولی خب ما ک مثل مسئولین احتکار کننده نیستیم ۱۰ هم میدیم 🤭هرکی خواست بگه 

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اینجا اصفهان یکی از دوستای من ک سه قلو داره داره میفروشه دونه ای ۱۷تومن  ده تومن من تو ...

عزیزم ی سوال بچه من شیرخشکی یکم سخته تامیتش میخاستم درکنارش شیرخشک یارانه ای بدم ازاولش شیرنداشتم ونخوردبخاطررفلاکس الان مگ نباید ب منم بدن نمیدن ؟؟؟اصن بدردمیخوره؟

یادم میاد روم نمیشد توی چشات نگاه کنم 😞همیشه ارزوم بوده اسم تو روصداکنم😔😭 شیرینه که صاحب دختری شدیم ازخون خودمون شیرینه روزتولدشون فقط ی چیزتلخه که بابای بچه من تونیستی ومادردخترت من نیستم....
عزیزم ی سوال بچه من شیرخشکی یکم سخته تامیتش میخاستم درکنارش شیرخشک یارانه ای بدم ازاولش شیرنداشتم ون ...

اره گلم باید بهت میدادن!نرفتی مرکز بهداشت?الان چندوقتشه فندوقیت?اگه قبل ۳ماهگی باشه میتونی بری و بگیری ازشون.

والا شیر خشک یارانه ای با شیرخشکای دیگه فرقی نداره و فقط انگاری میگن فقط مقدار اهن موجودش کمتراز شیرخشکای دیگه است منم کامل درجریان تفاوتشون نیستم 

اما یکی میگفت بچه اش شیرخشک یارانه ای میخوره تپلی شده 

چمدونم والا

...
اره گلم باید بهت میدادن!نرفتی مرکز بهداشت?الان چندوقتشه فندوقیت?اگه قبل ۳ماهگی باشه میتونی بری و بگی ...

حدود پنج ازاول رفتم بهداشت ندادن انگاارث باباشون. ب بچه من ک هیچ شیرخشکی تپلش نکرد😩ن سوپرامیل ن اپتامیل ن نان ن بیومیل ن ببلاک اصن بزورشیرمیخوره همروامتحان کردن یکی بخوره ولی خوب نمیخوره زوری میدم شیربیومیل ای ار بخاطررفلاکس

حدود پنج ازاول رفتم بهداشت ندادن انگاارث باباشون. ب بچه من ک هیچ شیرخشکی تپلش نکرد😩ن سوپرامیل ن اپت ...

چندوقتشه?

غذای کمکی چی میدی بهش?

گیگوز خوبه ها!بهش دادی?برای تپلی شدنشم خوبه من اپتامیل میدادم اما وزن گیریشون خوب نبود نان بهشون میدم با غذای کمکی و نشاسته

...
چندوقتشه? غذای کمکی چی میدی بهش? گیگوز خوبه ها!بهش دادی?برای تپلی شدنشم خوبه من اپتامیل م ...

فقط گیگوزندادم رفلاکس داره 😪غذای‌کمکی سوپ میدم فرنی اصن نمیخوره 

چندوقتشه? غذای کمکی چی میدی بهش? گیگوز خوبه ها!بهش دادی?برای تپلی شدنشم خوبه من اپتامیل م ...

عزیزم نشاسته چی بدم تپل میکنه؟

عزیزم نشاسته چی بدم تپل میکنه؟

اره نشاسته رو با اب سرد مخلوط کن هم بزن تا سفید شه اب 

بعد ارد برنج رو با اب سر قاطی کن که گلوله ای نشه یکم نبات یا شکر قاطیش کن بذار روی گاز بعد نشاسته رو بهش اضافه کن هم خوش مزه میشه هم فرنی ارد برنج و نشاسته بهش دادی 

من همش به دوقلوهام همینا میدم انقدر هم دوس دارن ک نگو

هم تپل میکنه هم سیر کننده است من یکی از جوجه هام وزنش پایین تر بود بهش دادم اوکی شد و هم وزن شدن خداراشکر

من هنوز سوپ ندادم نمیدونم بدم یا نه گفتم واکسن ۶ماهگی ک زدن بعدش سوپ بدم ☺😍

...
اره نشاسته رو با اب سرد مخلوط کن هم بزن تا سفید شه اب  بعد ارد برنج رو با اب سر قاطی کن که گلو ...

عزیزم نشاسته چی میدی گل؟