2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

صبر کن.یک هفته دیگه باز تست بزن.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

پس چرا پریود نمیشم؟ کمک

دو سه روز تاخیر که طبیعیه. تا ده روز صبر کن

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
تو دوران اقدام پریود عقب میفته که نشانه خوبیه داری امده باروری میشی. گاهی هم دیر بی بی مثبت میشه ممک ...

عشقم اقدام نیستم. جلوگیری م طبیعی بوده. پریود نشدم بنظرت چن درصد حامله؟ 

تغییرات آبو  هوایی و شرایطی که پیش وامده بی تاثیر نیست ممکنه خورد و خوراکت هم باعثش شده باشه ...

از وقتی ازدواج کردم پریودیم فاتحه ش خونده شد. 

بنظرت چن درصد باردارم؟ جلوگیری م طبیعی بود قصد اقدام ندارم و نداشتم

عشقم اقدام نیستم. جلوگیری م طبیعی بوده. پریود نشدم بنظرت چن درصد حامله؟ 

اگه تو دوره تخمک گذاری باشه احتمال داره . ولی گفتین ۲۵ روز قبل بوده یه مقدار احتمالش کمه ولی صفر نیست. فعلا صبر کن چند روز هر چی صلاحته انشالله پیش بیاد

ای بمیرم من    چن درصد ممکن باردار باشم؟ اقدام. نداشتم جلوگیری طبیعی بود

صفر درصد بی بی چکت منفی منفیه 

نترس 

دور از جونت بمیرم یعنی چی گلم 

حامله نیستی خیاالت تخت

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂