2777
2789
یادته اون شب به من گفتی شخصیتت در حد شورای حل اختلاف و دادگاهه و داری طلاق میکیری؟؟؟ هودت که جلو تر ...

من تا حالا پام به شورای حل اختلاف باز نشده خداروشکر

چون اختلافی نداشتیم و کاملا توافقی پیش رفتیم.

تمام مراحلم وکیل داشتیم هردو جز جلسه آخر که نیاز به حضور خودمون بود وتمام.

پروانه های بی اصالت فراموش میکنند که روزی کِرم بوده اند...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فداییتم ابجی♥️😘🌹🌹🌹انشاله خدا روی خوش زندگی رو بهت بزودی زود نشون بده سرنماز دعات میکنم♥️😘🌹🌹🌹

مرسی از محبتت عزیزم🙏❤️

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
یادته اون شب به من گفتی شخصیتت در حد شورای حل اختلاف و دادگاهه و داری طلاق میکیری؟؟؟ هودت که جلو تر ...

ضمن اینکه شما باراولت نیست

کلا با من شمشیرو از رو بستی واقعا برای من دلیلش روشن نیست

بخدا اومدم دیدم شما اینجا هستی نخواستم پست بذارم ولی دیدم چون دقیقا مراحلی که خودم رفتم و انجامش دادم و میتونم کمکشون کنم پست گذاشتم

وگرنه باورکن چون دیدم اینجایی میدونستم تهش یه واکنشی نشون میدی که البته هم دادی

ضمن اینکه شما باراولت نیست کلا با من شمشیرو از رو بستی واقعا برای من دلیلش روشن نیست بخدا اومدم دی ...

دلیلش اینه اونشب تبلیغ چند همسری میکردی اینجام اطلاعات غلط دادی 

خیلی مشتاق نیستم پستاتو ببینم دوست نداری لطف کن هرجا من بودم پست نذار

اینم دوباره یادآوری میکتم خیلی رو دلم مونده بود توام شخصیتت در حد دادگاه و شورای حل اختلافه چون جلوتر از من طلاق گرفتی!!!

اطلاعات علط دادی از اول وقتی نمیدونی سایت طلاقو بستن چرا میلی میگی نه مهم نیست چون وکالت داری میتونی بری محضر طلاق بگیری

و دیگر هیچ...

دلیلش اینه اونشب تبلیغ چند همسری میکردی اینجام اطلاعات غلط دادی  خیلی مشتاق نیستم پستاتو ببینم ...

من تبلیغ چندهمسری کردم؟

شما با خدای خودتون چجوری معامله میکنید؟ با تهمت زدن به دیگران چی نصیبتون میشه؟

دلیلش اینه اونشب تبلیغ چند همسری میکردی اینجام اطلاعات غلط دادی  خیلی مشتاق نیستم پستاتو ببینم ...

من طلاق نگرفتم

واژه ی درستش اینه که ما توافقی جدا شدیم خیلی با ادب و احترام

تا حالا پامم به شورای حل اختلاف باز نشده چون ابدا اختلافی نداشتیم.

پس همچنان اون حرفم رو دلت بمونه   

من طلاق نگرفتم واژه ی درستش اینه که ما توافقی جدا شدیم خیلی با ادب و احترام تا حالا پامم به شورای ...

دادگاه که رفتی و جدا شدی پس قطعا شخصیتت در حد دادگاس

مهر طلاق که خورده تو شناسنامت پس یعنی شخصیتت در حد طلاقه

روزتم خوش

و دیگر هیچ...

دادگاه که رفتی و جدا شدی پس قطعا شخصیتت در حد دادگاس مهر طلاق که خورده تو شناسنامت پس یعنی شخصیتت د ...

ببین

من تصمیم دارم باهات صلح کنم خسته شدم  

باشه بابا کرونا چه خبر شهر شما؟؟؟

والا اینجام مث بقیه جاها اوضاع خوبی نداره

راستی یکی از تاپیکاتو میخوندم

بلاخره یکی هم پیدا شد جلو شما دربیاد؟  

اون دیگه کی بوده  

والا اینجام مث بقیه جاها اوضاع خوبی نداره راستی یکی از تاپیکاتو میخوندم بلاخره یکی هم پیدا شد جلو ...

من گفتم دوتا کرونایی خوب شدن وضعشونم بد بوده

این اومد گفت تو هدف داری از گفتن این حرف بعد شروع کرد تاپیک زدن نی نی یار اینو قطع کن اومده گفته دوتا کرونایب خوب شده

من موندم بر فرض نی نی یار قطعمم کرد همین الان من یه کاربری دیگه دارم که بیام😅😅

و دیگر هیچ...

من گفتم دوتا کرونایی خوب شدن وضعشونم بد بوده این اومد گفت تو هدف داری از گفتن این حرف بعد شروع کرد ...

خوبیه این ماجرا اینه که اون رفتارایی که با من داشتی رو الان درک میکنی  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز