2777
2789
حکم استرداد جهیزیه و مهریه رو میدونید انجام میدن یا نه؟

نمیدونم عزیزم ،چون من روانشناسم و بخش مشاوره اش با منه ،از پروسه ی دیگه اش  که به دادگستری مربوط میشه اطلاعی ندارم 

........دین من انسانیت است.........
ضمن اینکه حق طلاق مهلت مراجعه داره که اگر طی اون مدت زمان اقدامی نشه باطله و کلا باید از اول تمام مر ...

منم ک حق طلاقم بلاعزله مهلت مراجعه داره؟!!؟!؟ عجبا این که گفتن حق طلاق بلاعزل مادام العمریه🤐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا روشکر عزیزم.. خوشبخت باشی دعات میکنم توهم دعام کن😔

ممنونم عزیزم

حتما دعا میکنم برات ک به ارامش برسی چون لایقش هستی

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
منم ک حق طلاقم بلاعزله مهلت مراجعه داره؟!!؟!؟ عجبا این که گفتن حق طلاق بلاعزل مادام العمریه🤐

خب مگه پیش قاضی در جلسه آخر اینارو تعیین نکردین؟

پروانه های بی اصالت فراموش میکنند که روزی کِرم بوده اند...
بعضیا چه قدر اطلاعت علط میدن فکر میکنن حق طلاق بگیرن دستشون برن در هر محصری طلاقشون پیدن دانشمندان ...

سرکارخانم شما کلا نسبت به من آلرژی داری انگار

من تمام مراحلی که دارم میگمو رفتم

تمام مراحل دادگاهیشو گفتم آزامایش عدم بارداری یا هرچی دیگه بعد اینکه خانم تصمیم بگیره که بره هر محضری برای طلاق قبلش باید اقدام کنه

من مراحل دادگاهی و محضری رو عرض کردم که دیگه دراختیار خانوم هستش

شما کلا مشکل داری بامن

دلیلشم اصلا واضح نیست

(دوستان منتظر پرخاشگری و بی ادبی های ایشون هستم بعد این پست قبلا هم دیدم)

سرکارخانم شما کلا نسبت به من آلرژی داری انگار من تمام مراحلی که دارم میگمو رفتم تمام مراحل دادگاهی ...

یعنی چی میگی زن وکالت دستش باشه میتونه بره محصر طلاق بگیره مگه کشکه؟؟

باید بره دادگاه که دادگاه سامانه طلاقو بسته تا اردیبهشت که تا اونموقه صدتا وکالتم داشته باشی نمیشه و نخواهد شد هیچگونه طلاقی رسیدگی نمیشه در دادگاه

بازم بگو هرکی وکالت داشت بره محضر سر کوچه تا طلاقش بدن باشه؟؟😐

و دیگر هیچ...

مهریه تو بزار اجرا مجبوره بیاد میتونی جای مهریه حضانت دخترت وبگیری عزیزم بعدم حزانت دختر تا هفت سالگ ...

وقتی فرارباشه باچی مجبوره وقتی کسی نتونه پیداش کنه چطورمیتونه مجبورباشه مهریه من 19ونیم مثقال طلاس راحت مهرمومیده البته اگه فرارنکنه وببادنهرموبده که وقتی فرارکنه هم مهریه ام پرهم دخترم جدی میگه 

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂

دوستان گرامی یه بار دیگه عرض میکنم

قابل توجه بعضیا که فقط دنبال جنجال هستن

ما تمام مراحل دادگاهی (مهریه،جهیزیه،نفقه و...) و تمام مراحل مشاوره ی قبل طلاق رو رفتیم

آخرین مرحله قرار بر این شد سر تمام مواردی که توافق کردیم وکیل همسرم داخل برگه ای نوشتن و به دفتر شعبه ی دادگاه خانواده دادیم

جلسه ی نهایی بصورت پیامکی از طرف دفتر قضایی برای ما ارسال شد.

شرکت کردیم

توافقاتمون رو در دادگاه برای ما قاضی قرائت کرد.

از هر دوی ما بابت توافقات رضایتنامه  و با امضای طرفین گرفت.

از همسر بنده بابت مدت زمانه اقدام برای طلاق سوال پرسید و یادمه ایشون 3ماه تعیین کردن.

و همونجا قاضی به ایشون گفت اگر ظرف مدت تعیین شده به محضری برای جاری شدن صیغه طلاق مراجعه نکنن حکم باطل و باید تمامی مراحل و جلسات مشاوره و کلا همه رو دوباره بریم.

تمام

حالا من باز دلیل جارو جنجال درست کردنه این خانوم رو نمیدونم ایشون کلا بارها و بارها در تمام تاپیک ها دیدم که به بقیه و بخصوص آقایون از جمله خودم پرخاشگری و بی ادبی میکنن. و من هیچوقت جوابشونو نمیدم

یعنی چی میگی زن وکالت دستش باشه میتونه بره محصر طلاق بگیره مگه کشکه؟؟ باید بره دادگاه که دادگاه سام ...

استغفرالله

خدایا چقد ارتباط برقرار کردن با شما سخته

خانوم محترم خانومه تحصیلکرده و باسواد چرا گوش نمیدی چی دارم میگم

من با شرایط بحرانی الان که تحت تاثیر این بیماری هستیم رو کاری ندارم خودمم توی پست اول گفتم بخاطر شرایط الان ممکنه کاری انجام نشه.

من دارم روال طبیعی و اداریشو برای ایشون توضیح میدم

شما کلا همیشه باید یه چوبی لای چرخ ما بذاری

بخدا نمیدونم چرا

گفت آدم شده همون روز مادرش فوت کرد ۳روز بعدم بابای من فوت کرد همه ریختن سرمن که اینا از غصه شما فوت ...

آخیییی چقد مظلوم 😔😔😔♥️انشاله بزودی خدای مهربون روی خوش زندگی رو بهت نشون بده گلم🌹🌹🌹😘♥️

استغفرالله خدایا چقد ارتباط برقرار کردن با شما سخته خانوم محترم خانومه تحصیلکرده و باسواد چرا گوش ...

فعلا که تو داری جو میدی و خوشت میاد بگی دعوا دعوا معلوم نیست فازت چیه

روال اداریش طی نمیشه چون سایت طلاق بسته شده 

من الان چیزی به تو گفتم فعلا تو داری حو میدی؟؟

و دیگر هیچ...

فعلا که تو داری جو میدی و خوشت میاد بگی دعوا دعوا معلوم نیست فازت چیه روال اداریش طی نمیشه چون سایت ...

پست اولتو ببین خودت متوجه میشی

ممنونم عزیزم حتما دعا میکنم برات ک به ارامش برسی چون لایقش هستی

فداییتم ابجی♥️😘🌹🌹🌹انشاله خدا روی خوش زندگی رو بهت بزودی زود نشون بده سرنماز دعات میکنم♥️😘🌹🌹🌹

دوستان گرامی یه بار دیگه عرض میکنم قابل توجه بعضیا که فقط دنبال جنجال هستن ما تمام مراحل دادگاهی ( ...

یادته اون شب به من گفتی شخصیتت در حد شورای حل اختلاف و دادگاهه و داری طلاق میکیری؟؟؟

هودت که جلو تر از من توی شورای حل اختلاف و دادگاه پات باز شده ؟؟؟؟

شخصیت توام در حد شورای حل اختلافه

مثلا کاربرای اینجا کی ان که هی دادهواز راه میندازی خانما این خانم با من دعوا میکنه 

عین بچه کلاس اول میموتی خانما خانما این کاربره با من دعوا میکنه😐😐

و دیگر هیچ...

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز