2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم این چیزاش گرونه

نظرات مربوط به چیزی که میخوای سفارش بدیو بخون ببین چطوره

من خیلی چیزمیز سفارش میدم

هم خوبه هم بد

مثلن جدیدن  واسه خودم دستبند طلا و چرم سفارش دادم از دیجی که افتضاح بود و اصلن نمی ارزید

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
آف خورده فقط نگران سایزشم و جنس

نظراتو بخون، بعدم دیجی امکان مرجوع داره خوب نبود مرجوع کن

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

من برای بچه هام خریدم خوب بوده ، حتما نظراتی که بقیه درباره اون جنس دادن رو هم بخون ، خیلی برای انتخاب کردن کمکت می کنه . بعضی وقتا یه ایرادهایی رو میگن که تا خودت نبینی متوجه نمیشی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

خیلی خوبه

من لباس باشگاه خریدم ازش عالیه🥰🥰🥰

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد