2777
2789

کافر باسواد مومن بیسوادو بازی میده همینه ها

من مذهبی نیستم اما عشق دونستن و مطالعه دارم

درمورد دینتون بیشتر بخونید و بدونید تا با هر خبری هرچیزی رو به اخرالزمان و .... ربط ندید

و من الله توفیق

اوکی

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم مطالعه تو بیشتر ببر بالا و  یا اینکه کتابهای معتبر بخون عزیزم.... ان شاالله به زودی ظهور رو میبینیم در سالهای ن چندان دور.  🙏🙏

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 
شما هم مطالعه تو بیشتر ببر بالا و  یا اینکه کتابهای معتبر بخون عزیزم.... ان شاالله به زودی ظهور ...

قطعا ما در عصر ظهور هستیم

قطعا❤❤

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤

ولی من بهم ربطش میدم.چون توی کتابا خوندم و الان دارم بعضی هارو به عینه می بینم.مثلا چند سال پیش خوندم که نوشته بود در آخر الزمان مساجد خالب میشه نماز جمعه تعطیل میشه و کعبه به اون عظمت خالی می مونه.خیلی برام عجیب بود می گفتم نه بابا کی میخواد کعبه رو تعطیل کنه.مساجد مگه میشه نمازگذار توش نره.الان همه رو دارم می بینم

ولی من بهم ربطش میدم.چون توی کتابا خوندم و الان دارم بعضی هارو به عینه می بینم.مثلا چند سال پیش خوند ...

این ها خبر از این میده ما در عصر ظهور هستیم

کسی نمیتونه وقتشو تعیین کنه

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤
ویروس سنگینه حرکت نمیکنه یعنی چی؟ 

ویروس ها ذرات هستن

زنده نیستن به طور بالفعل بلکه مث یه دونه یا بذر منتظر بستر مناسب تکثیر و رشد هستن

پس دست کم یکی از علائم حیات که حرکت هست رو ندارن

اما بعضی از اونها با سیالات مثل آب و باد و ... جابجا میشن

طبق قوانین فیزیک سرعت و میزان جابجایی اجسام با جرم و وزنشون رابطه مستقیم داره

ویروس کرونا سنگین و نسبتا درشته

پس کمتر جابجا میشه

و چون قابلیت حرکت نداره پس ساکنه....تا زمانی که نیروی محرک مثل عطسه و سرفه اونو پرت کنه

ولی من بهم ربطش میدم.چون توی کتابا خوندم و الان دارم بعضی هارو به عینه می بینم.مثلا چند سال پیش خوند ...

نه کعبه تعطیل نشده.طرف ما هم  مساجد رو دانشگاه علوم پزشکی چند روز یبار ضدعفونی میکنه.خادم مسجد هم قبل ورود نماز گذارا و بعد از اتمام نماز مسجد رو ضدعفونی میکنه.

بله ممکن بوده و هست

عربستان هر زمان که میخواست میتونست حج رو تعطیل کنه احدی هم حق دخالت نداشت!

نمیفهمم دلیل تعجب شمارو