2777
2789
عنوان

اگزما

66 بازدید | 4 پست

سلام دوستان 

دوقلو پسر دارم الان ۶ ماهه هستن . فقط هم از شیر خشک تغذیه میکنن. اپتامیل میخورن. از سه ماهگی صورتشون اگزما شد اندازه سکه رو صورتشون قرمز میشه ولی خارش ندارن . فقط هم روی لپشونه بدنشون نداره. دکتر هیدروکورتیزون داد ی چند هفته خوب بود ولی دوباره شروع شد بعد کرم ماستلا توپیا داد خیلی هم گرونه .تهیه کردم ولی بازم شروع شده به دکترش گفتم شاید حساسیت دارند به اپتامیل گفت نه حساسیت نیس . 

این اگزما اعصابمو خورد کرده . شماها تجربه دارید چیکار کنم ؟

من دستم اگزما داشت اندازه ی سکه پست دستم قرمز و زخمی بود وسط دوتا انگشتمم خارش شدید داشت رفتم ی دکتر عمومی معمولی. پماد اورکس. پماد مگناکورت. دونوع قرص و چند تا آمپول استفاده کردم واسه شستشو هم صابون گلیسیرینه پرچرب گلمر استفاده کردم ۱۰ روزه خوب شد بجز اون خودم ژل آلویه ورا و روغن نارگیل هم استفاده میکردم ماسک خیار هم میزدم کلا آزاد ۷۰ هزینه کردم

من دستم اگزما داشت اندازه ی سکه پست دستم قرمز و زخمی بود وسط دوتا انگشتمم خارش شدید داشت رفتم ی دکتر ...

آخه اینا نوزاد هستن. خودم آلرژی ندارم پسرام دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهمه که دوره درمان رو تکمیل کنی همون دکتزی که رفتی هر نسخه ای داده مرتب و سر ساعت و تا آخر ادامه بده تا برنگرده مثلا من مرتب ادامه دادم خوبم شده بود ادتمه میدادم پشت دستم خوب شد کامل دیگه هیچ وقتم اونطوری نشد ولی لای انگشتام چون مامانم مریض شد درگیر اون بودم ول کردم دیگه بخاطر همون هنوزم که هنوزه دوباره اونطوری میشه و خ ب میشه چون دوره درمانش تکمیل نشده