2777
2789
عنوان

چند روزه

58 بازدید | 5 پست

پریودم عقب افتاده شک دارم به بارداری خدا خودش کمک کنه تو این شرایط خیلی سخته بچه دار شدن کلا آیندش تباه میشه🥺😢همیشه حرف بچه شده گفتم انشالله هر وقت موقعیتشو داشتم خدا بهم بده ولی الان اصلا نه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
عزیزم این نیز بگذرت من الان آرزوم بود جای شما باشم دیروز جواب آزمایشم منفی شد...اینم تا چندوقت دیگه ...

من مطمعن نیستم اصلا اگه باشمم ناراحت نمیشم ولی واقعا شرایط مساعد نیست خودمون امنیت جانی نداریم چه برسه به بچه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مطمعن نیستم اصلا اگه باشمم ناراحت نمیشم ولی واقعا شرایط مساعد نیست خودمون امنیت جانی نداریم چه بر ...

حرفت کاملا درست هست دیگه فعلا اگا باشید خدا هم هست..بدتر از دوران جنگ ک نیست میگذره..

حرفت کاملا درست هست دیگه فعلا اگا باشید خدا هم هست..بدتر از دوران جنگ ک نیست میگذره..

انشالله به خوبی بگذره عزبزم توهم ناراحت نباش بارداری یعنی از لحظه لحظه هاش لذت بردن با این استرسا الان اگه باردارم بشیم فقط ترس تو جونمونه 

انشالله به خوبی بگذره عزبزم توهم ناراحت نباش بارداری یعنی از لحظه لحظه هاش لذت بردن با این استرسا ال ...

انشااالله ک اول شر این مریضی کنده بشه تا مرحله بعدی یه نفس بگیری😂😂😂بچه هم میاد خودش بزرگ میشه