2777
2789
عنوان

مجردا

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 35 پست
به نظرت ازدواج قسمته و از پیش تعیین شده است؟

آره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
اتفاقا ازوقتی کرونا اومده اخترا میگن خواستگارا زیاد شدن😅 بخدا راست میگم اطراف من که اینجورشده

فک کنم پسرا حوصلشون سررفته میگن بریم یه زن بگیریم سرگرم شیم😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به درد زایمان فکر کن شوق لباس عروس از سرت میره 

من که از  ازدواج متنفرم 

فکر کن درد زااایمان 😞

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

دندونپزشکی💜

عزیزم یه سوال دارم تو رو خدا جوابمو بده

ببین من نظام قدیمم ولی میخوام امسال کنکور نظام جدید بدم

من از مهر شروع کردم به کوب خوندم تا اول دی

دیگه درسو ول کردم تا حالا

با توجه به اینکه نظام جدید راحتتر از نظام قدیمه به نظرت اگر دوباره استارت بزنم میتونم دندون یا پزشکی یا دارو قبول بشم؟

لطفا جواب بده

لایک نکنید لطفا❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز