2777
2789
عنوان

کیا مثله منن دلم اشوبه واسه شوهرم

495 بازدید | 29 پست

میره سر کار تا برمیگرده جونم به لبم میرسه همش میگم نکنه دوراز جون ...(دوست ندارم اسمشو بیارم ) بگیره کاش تعطیل کنن چند وقت خیلی استرس دارم خدایا خودت مراقب عزیزانمون باش😥😔🙌🙌🙌🙏🙏🙏

کاربر قدیمی ام. ترکیدم😤😬

شوهر منم میره الان شیفته 😫😔

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804

چه میشه کرد گلم منم خیلی نگرانم با ۴ قل و آیه الکرسی و صلوات خودم آروم میکنم ان شاالله هرچه زودتر به حق امام زمان ریشه کن شه این بیماری 

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷
من که شوهرم پرستاره چی بگم یه هفته اس ندیدمش تازه تجهیزاتشونم کامل نیس خدا خودش کمکمون کنه و شر ...

وای خدایا به دادمون برس با این مردمی هم که ما داریم تصلا رعایت نمیکنن من خودم ۲۰ روزه بیرون نرفتم ولی شوهرم میره سرکار

کاربر قدیمی ام. ترکیدم😤😬
2805
2801