2777
2789
عنوان

ک ر و ن

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 83 پست

ولی عزیزان همه ماخیلی خوب میدونیم مسئولای احمقمون دو هفته الی یک ماه دیر اعلام کردن

انتخاباتو راهپیمای روازجون من شما واجب تر دونستن

حالا مردمم دا رن با بی فرهنگی شون تیشه به ریشه خودشون میزنن

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
واقعا حالا میفهمم از ماست که برماست یعنی چی هیچ وقت پلیدی نمیتونه به پاکی حکومت مردم خودشون هم کارشو ...

به خاطر همینه دیگه باید تاسف خورد
من همیشه از خدا به جای ثروت و سلامتی وخیلی چیزای دیگه برای همه عقل میخوام....
بدبختی همه بد برداشت میکنن😔
اما تو این شرایط معلوم میشه عقل از همه چیز مهمتره
فک کن اگه یکمی محتاط باشن و بدونن احتیاط شرطه عقله اصلاً با اخبار راست و دروغ یا عملکرد حکومت و رفتار فامیل و همسایه و دوست و آشنا ....کار ندارن و از خونه برای حفظ امنیتشون بیرون نمیان
اما دریغ..... 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه کرونا بوده دیگه خوب شده نگران نباش من عموم با دیابتی که داشت خوب شده ولی دیگه اصلا از خونه بی ...

نگران پدر مادرمم  

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
تواینطوری فکر کن با قصد و قرض باشه من جیره جور و ساندیس خور نیستم الکی هم ازشون دفاع نمیکنم دیدگاهمو ...

ساندیسو خوب اومدی😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍

اره از طرز حرف زدن و ادبت معلومه که جیره خور کیا هستی...وعده وعید بهت دادن😁

هیچ بی احترامی ای بهتون نکردم حالا اصرار داری که خودتو معرفی کنی مشکلی نیست یه گفت و گو بود در ضمن هرکی نظرش بر خلاف شما باشه الزاما دشمنت نیست که بیای دعوا  خداخافظ

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز