2777
2789
عنوان

ک ر و ن

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 83 پست
خدا روشکرعلا یمشون چی بود منم بادوتا بچه هام ۱۰ الا۲۰بهمن مریضی بدی گرفتیم  تب  بدن درد ...

عموی من دیابتم داشت ازش که پرسیدیم گفت دو هفته نفس تنگی داشت با تب و لرز بعدا که تست داده تستش مثبت شده

کاش تقدیرمون با آرزوهامون یکی شه....💞
چرا چین اینجوری نبود؟زمان قرنطینه همه تو خونه هاشون بودن

چون اونا جریمه نقدی لحاظ میکردن برای کسی که بیاد بیرون، اونا توانش رو داشتن بیمارستان 1000 تخته بسازن 

این همون جبریه که گفتم امکانات داشتن که تونستن مهار کنن الان توی کشور ما ماسک نیست اون وقت کلی ماسک رایگان دادن چین. توی کشور ژل و الکل نیست اونوقت هرشب با وقاحت تمام ایتالیا و آمریکا رو نشون میده که کمبود دارن شعور مردم رو در حد ببخشیدا پشکل حساب میکنن اینا

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

قبل از ۳هفته اره بیرون رفتم ولی ن زیاد درحد دوسه بار.والا جرعت نمیکنم برم دکتر فعلا اگه حالم بدتر شد ...

Pas be khodet enerzhi manfi nade golam ,in hesa too sharayete bohran tabiei hast,say kon khodeto aroom koni hala ba har raveshi ke baladi,ghoran bekhoon,namaz ,ya metedation  har joor aroom mishi kontorole rooh o fekreto be dast begir

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
عموی من دیابتم داشت ازش که پرسیدیم گفت دو هفته نفس تنگی داشت با تب و لرز بعدا که تست داده تستش مثبت ...

وای منم یه هفته تنگی نفس دو هفته هم سرفه خشک

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
Pas be khodet enerzhi manfi nade golam ,in hesa too sharayete bohran tabiei hast,say kon khodeto aro ...

من زیاد استرس ندارم بیشتر به خاطر تنگی نفس اذیتم میگم اگه اون کوفتیم نباشه حدقل یع چیز جدیه دیگه نباشه توگوگل خوندم نوشته بود تنگی تفس از علائم مشکل ریوی وسرطان روده وبزرگ شدن قلب واین چیزا باشه

چون اونا جریمه نقدی لحاظ میکردن برای کسی که بیاد بیرون، اونا توانش رو داشتن بیمارستان 1000 تخته بساز ...

خب واقع اونجا هم نیس...چرا اصرار داری بگی دروغ میگن..همه دنیا وقتی تقاضا برای کالا زیاد میشه تولید کم میشه این یه چیز مشخصه...همون چیزی که گفتم شما مشکلت یه چیز دیگس و حرفات از روی قصد و غرضه...ما  یاد گرفتیم تقصیراتمونو بندازیم گردن دیگران

قبول دارم عزیزم بدتر از همه اینایی که گفتین اینه که فقط از این شرایط احتکارکردن و شایعه پراکنی& ...

واقعا حالا میفهمم از ماست که برماست یعنی چی هیچ وقت پلیدی نمیتونه به پاکی حکومت مردم خودشون هم کارشون خرابه 

قلبت را با خیرخواهی و امید پر از نور کن 🌹ذهنت را فقط بر قدمهایت رو به موفقیت متمرکز کن🌱
وای منم یه هفته تنگی نفس دو هفته هم سرفه خشک

خب اگه کرونا بوده دیگه خوب شده نگران نباش من عموم با دیابتی که داشت خوب شده ولی دیگه اصلا از خونه بیرون نمیاد

کاش تقدیرمون با آرزوهامون یکی شه....💞
ن استفاده نکردم فقط چن وقت پیش جرمگیر ریختم دسشویی وحمومو شستم ولی اونموقع تنگی نفس نداشتم 

عزیزم احتمالا به خاطر استرسه چون منم سه روز تمام قفسه سینم درد میکرد شدید..ولی بهش بها ندادم خودش خوب شد

خب واقع اونجا هم نیس...چرا اصرار داری بگی دروغ میگن..همه دنیا وقتی تقاضا برای کالا زیاد میشه تولید ک ...

تواینطوری فکر کن با قصد و قرض باشه من جیره جور و ساندیس خور نیستم الکی هم ازشون دفاع نمیکنم دیدگاهمو گفتم

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز