2777
2789
عنوان

ک ر و ن

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 83 پست
کاری به حکومت ندارم اونا یه طرف قضیه  هست  فرهنگ مردم ما چی. یه عده پا میشن میرن مسافرت ب ...

بنظر من بیشتر جمعیت تهران و قم مهاجر هستن که خب مسلما میخوان تعطیلات برگردن شهرشون درسته مسافر هم هستن اما عمدشون مهاجرن اگه قرنطینه میشد مجبور بودن بمونن تا مریضی بیشتر از این شیوع پیدا نکنه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

[QUOTE=127682794]همش نگید حکومت نصفیشم فرهنگ مردمه🙃[/QUO دقیقا کرونا از سطح فرهنگ مردم پرده برداری کرد همچین مردمی بایدم همچین مسئولینی داشته باشن ،محتکر، گرون فروش،همه جا تعطیل شده بمونن خونشون میرن مسافرت ،از لحاظ رعایت بهداشت که نگم دستکش میپوشن بعد با همون دستکش چیز میخورن یا میمالن سرو صورتشون،ماسک میزنن ده بار با دست آلوده جابه جاش میکنن من فقط حیرون رعایت بهداشتشونم هرکدوم هم مریضن سعی میکنن تا جایی که میتونن گرده افشانی کنن

قلبت را با خیرخواهی و امید پر از نور کن 🌹ذهنت را فقط بر قدمهایت رو به موفقیت متمرکز کن🌱
تا وقتی مردم اینقدر بی فرهنگن میشه از جبر استفاده کرد؟ چرا همه چیزو میخوایم بندازیم تقصیر حکومت؟ از ...

چون مسئول حفاظت از جون مردمن. فکر کن بچت یه اشتباهی بکنه شما باید راهنماییش کنی دیگه 

عزیزم من شهرغریبم کسیو ندارم ن جایی رفتم ن کسی خونمون اومده خریدارو شوهرم انجام میده خودشم همه چیو م ...

ghabl az 3 hafte biroon rafto amad dashti???

Chizi nist enshalah bala azat door Bashe vali doreye nahofte ta 27 rooz ham mitoone Bashe,natarsi golam vali tavajohet be halataye badanet ziad Bashe,tab ,sardard ya chize Moshabeh,vali darsadish ham talghine ziad tamarkoz nakon vali age didi halatat bishtar shod hatman yek mashvarat BA doktor bokon 

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
خخخخخخ چشم عزیزم

❤😅

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
[QUOTE=127682794]همش نگید حکومت نصفیشم فرهنگ مردمه🙃[/QUO دقیقا کرونا از سطح فرهنگ مردم پرده برداری ...

قبول دارم عزیزم بدتر از همه اینایی که گفتین اینه که فقط از این شرایط احتکارکردن و شایعه پراکنی رو یاد گرفتن 😔

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
آره خدا رو شکر خوب شدن

خدا روشکرعلا یمشون چی بود

منم بادوتا بچه هام ۱۰ الا۲۰بهمن مریضی بدی گرفتیم 

تب 

بدن درد 

سرفه خشک

خودمم تنگی نفس

خیلی شبیه کرونابود 

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز